Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:28
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
banang1o 2012-07-28, 9:04 10
Wiedziałem, że to tu znajdę !
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 9:32 76
Spalić cały ten naród!
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 9:46 4
fajnie że on MACHAŁ i to LEWĄ ręką. Dziękuję.
Zgłoś
kosti7 2012-07-28, 9:52 2
Aj tam przyzwyczajenie z młodosci
Zgłoś
jackalski 2012-07-28, 10:21 6
Koleś strollował Niemców, dla przeciętnego Niemca jest to obraźliwy gest. Jeśli media to podchwycą to szybko zidentyfikują tego kretyna. Niezły był też reprezentant Francji, który angielskiej publiczności pokazywał 'fucka'

Tak czy inaczej, wstyd.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 10:25 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 10:50 23
kaszyk30 napisał/a:

ale warto było spróbować, za kare powinno się im nasz polski rząd wysłać to by rozpie**oli te kraj w 5 lat powolną i sadystyczną śmiercią

Przykro mi ale to Niemcy wysłali nam swojego rodaka na premiera i są właścicielami największych stacji telewizyjnych w Polsce które promują ten rząd który rozwala nasz kraj powolną i sadystyczną śmiercią. Niemcy wcale się nie zmienili tylko zmienili metody na sprytniejsze i bardziej dyplomatyczne.
Zgłoś
shavoth 2012-07-28, 10:54 4
KTU

Dlaczego mając dopiero 20 lat, jesteś tak wyprany politycznie z myślenia? To wina twoich rodziców, czy naprawdę w to wierzysz? Tekst jak u 60-letniego PIS-mohera.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 10:56 30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
petru23 2012-07-28, 10:58 1
jackalski napisał/a:

Koleś strollował Niemców, dla przeciętnego Niemca jest to obraźliwy gest. Jeśli media to podchwycą to szybko zidentyfikują tego kretyna. Niezły był też reprezentant Francji, który angielskiej publiczności pokazywał 'fucka'
Obrazek

Tak czy inaczej, wstyd.

O ile sie nie mylę to nie jest fuck, tylko w średniowieczu Francuzi odcinali angielskim łucznikom palce, aby nie mogli korzystać z łuku. I stad taki gest i stąd taka obraza
Zgłoś
BongMan 2012-07-28, 10:59 3
@upup
Zrobili - mordowali twoich rodaków. I to nie są ludzie. Ludzie takich rzeczy nie robią.
Ja też ich nienawidzę, nie wstydzę się tego, mam ku temu powody osobiste i ideologiczne. Szwab zawsze będzie wrogiem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 11:03
@shavoth Nazywając mnie 60-letnim PiS-moherem sam pokazałeś że jesteś politycznie wyprany z myślenia. Ja piszę o tym co widzę i nie sugeruje się żadnymi "autorytetami".
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 11:28
Gdy tylko zobaczyłem to w TV byłem pewien, że nie widziałem tego po raz osatni
Zgłoś
Mycroft 2012-07-28, 11:46
To sobie obejrzyjcie na jutjubie jak żegnany był prezydent Niemiec Horst Koeller dwa lata temu. Capstrzyk, szturmowe hełmy, pochodnie i dużo dużo maszerowania.... Jak za starych dobrych czasów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem