📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:42

Co tu hejtować, lewica sama się hejtuje. Pokazują, że oprócz robienia prześmiewczych obrazków, naciągania faktów, pomówień itd nie mają żadnych argumentów.

Kapustę na bigos zalać wodą, dodać ziele angielskie, liście laurowe. Mięso podsmażyć na tłuszczu, pokroić w kostkę, dodać do kapusty. Kiełbasę pokroić w kostkę podsmażyć razem z cebulką na tłuszczu, dodać do kapusty. Dodać pieczarki pokrojone lub grzybki suszone wcześniej namoczone i obgotowane w wodzie, w której się moczyły, oraz śliwki. Gotować bigos na wolnym ogniu, pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy, dobrze wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
W temacie czy nie bardzo?
W temacie czy nie bardzo?

Pewnie chłopak dostał w jape za bycie pedałem, to musi odreagować zakładają głupi temat

Lotharius napisał/a:
Pewnie chłopak dostał w jape za bycie pedałem, to musi odreagować zakładają głupi temat
![]()
Ty mój mały psychologu.

Dmowski - Dmowskim, łysi - łysymi, ale poczucie humoru to masz stary do wymiany.

Dmowski był znanym filantropem: już w dwudziestoleciu stworzył organizacje wspierającą biedne dzieci po chemii.
Był szkodnikiem.
Był szkodnikiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie