Już widzę te wszystkie komentarze napinaczy
Z Dmowskim trochę przesadziłeś ale już nic nie pisze

Cytat:
![]()
To jest Sadistic, tu nie ma miejsca na sentymenty.

Ja proponuję tego nie komentować (nie spinać się) i nie dawać typkowi satysfakcji.

podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dudeczek napisał/a:
Ja proponuję tego nie komentować (nie spinać się) i nie dawać typkowi satysfakcji.
![]()

Prawicowcy, lewicowcy. K🤬a, zamiast się zjednoczyć i dokończyć dzieło Brunona to się będą "Polacy" między sobą bić.
@Szeryfian
Tyle, że lewaczkom odpowiada ten rząd :}, chociaż pewnie by chcieli, żeby palikot był premierem :]
Tyle, że lewaczkom odpowiada ten rząd :}, chociaż pewnie by chcieli, żeby palikot był premierem :]
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
a ja tak króciutko -p🤬le tą polityke.same k🤬y i złodzieje
podpis użytkownika
TO NIE BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA, LECZ CZŁOWIEK STWORZYŁ BOGA
Ja tam mogę tylko życzenia złożyć... Otóż obyś miał synów pedałów to przynajmniej te twoje geny gdzieś się wytracą w drodze
a i kąpiele będą przyjemne...

podpis użytkownika
Ola gringoCytat:
a i kąpiele będą przyjemne...
Skoro polecasz to może faktycznie spróbuję.