👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale dlaczego ktoś kto wielbi ojczyznę chce mieszkać wśród swoich rodaków, świętuje odzyskanie przez swój kraj niepodległości musi być odrazu faszystą, nazistą, skinheadem, antysemitą. Ja ciesze się że jestem Polakiem, tylko wk..wia mnie że mieszkam pod zaborem unii i polityków którzy dbaja o interesy obce i dzisiaj bliżej mi do ONR, narodowców bo chcem mieć i żyć w kraju gdzie liczy się Polak obywatel. I nie jestem jakimś nazistą jak to zaraz lewaki mi zarzucą tylko PATRIOTĄ.

Zostawcie archeologa w spokoju, biedny lewak szuka atencji.

No ale muszę szczerze przyznać, że politykom całkiem ładnie wyszło skłócenie Narodu. Szacun.
@up
Muszę się z tobą pokłócić: ja wcale nie jestem skłócony. Ty jesteś!
Muszę się z tobą pokłócić: ja wcale nie jestem skłócony. Ty jesteś!
Dymekx napisał/a:
Widzę, że Archeolog sypie "niesamowitymi" ripostami.
Muszę przyznać, że faktycznie dostarczacie mi trochę frajdy swoją głupotą.
Hm jakby się tak głębiej zastanowić to przecież te chłopaki ze zdjęcia mają po dwadzieściaparę lat, więc urodzili się w latach 1980+, zaś Roman Dmowski zmarły w 1939r. z przyczyn oczywistych gw🤬cić ich nie mógł. Zatem obrazek ten jest kłamstwem i służy tylko i wyłącznie do tego by szerzyć nieprawdziwe informacje o życiu seksualnym owych chłopców ze zdjęcia. Podsumowując stwierdzam, że ten obrazek jest głupi!

abrams90 napisał/a:
Hm jakby się tak głębiej zastanowić to przecież te chłopaki ze zdjęcia mają po dwadzieściaparę lat, więc urodzili się w latach 1980+, zaś Roman Dmowski zmarły w 1939r. z przyczyn oczywistych gw🤬cić ich nie mógł. Zatem obrazek ten jest kłamstwem i służy tylko i wyłącznie do tego by szerzyć nieprawdziwe informacje o życiu seksualnym owych chłopców ze zdjęcia. Podsumowując stwierdzam, że ten obrazek jest głupi!
Ewidentna manipulacja środowisk Tvnowsko-wyborczych!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie