👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystawiono 76 piw(a):
Jak na tak popularny forum to mało tu gimbazy...tylko 77. No bo autor tematu nie może sam sobie dać piwa.
Jak na tak popularny forum to mało tu gimbazy...tylko 77. No bo autor tematu nie może sam sobie dać piwa.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Archeolog napisał/a:
Czyżby również onkologia?
Riposty równiez na poziomie 14latka

ziutek11113 napisał/a:
Riposty równiez na poziomie 14latka![]()
Próbuj dalej kolego, powoli osiągasz mój poziom.

minusator napisał/a:
@up A może jeszcze fakt autentyczny?
Tutaj np masz nie prawdziwe:
Cytat:
http://www.fakt.pl/

Kozioł. napisał/a:
"Lepiej być faszystą niż pedałem"
Alessandra Mussolini
Jak uczy nas życie, najciemniej jest zwykle pod latarnią, więc jedno nie wyklucza drugiego - ba, całkiem sporo "prawdziwej męskiej miłości" musi się dziać w patriarchalnym środowisku narodowców.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie