Załozyciel tematu jest idiotą bez szacunku do ludzi, dzięki którym może teraz wstawić sobie na sadistica ten zj🤬y obrazek
Mówiąc krótko, jest tępakiem, marnym trolem
Wystawiono 76 piw(a):
Jak na tak popularny forum to mało tu gimbazy...tylko 77. No bo autor tematu nie może sam sobie dać piwa.
Jak na tak popularny forum to mało tu gimbazy...tylko 77. No bo autor tematu nie może sam sobie dać piwa.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
ziutek11113 napisał/a:
Załozyciel tematu jest idiotą bez szacunku do ludzi, dzięki którym może teraz wstawić sobie na sadistica ten zj🤬y obrazek
Czyżby również onkologia?
Archeolog napisał/a:
Czyżby również onkologia?
Riposty równiez na poziomie 14latka

ziutek11113 napisał/a:
Riposty równiez na poziomie 14latka![]()
Próbuj dalej kolego, powoli osiągasz mój poziom.

Archeolog napisał/a:
Próbuj dalej kolego, powoli osiągasz mój poziom.![]()
To nie była riposta, która miałaby na celu cię obrazić czy wk🤬ić, to był prawdziwy fakt
minusator napisał/a:
@up A może jeszcze fakt autentyczny?
Tutaj np masz nie prawdziwe:
Cytat:
http://www.fakt.pl/

ja p🤬le - z lewackiej skrajności w prawicową ... co za różnica polityczne dzieciuchy? I tak zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie wami sterował dla swoich własnych celów.
Przypomina mi się pewna pioseneczka Analogsów - tyczy się obu stron barykady - zaraz przez jednych zostanę nazwany lewakiem, a przez drugich naziolem heheh
Przypomina mi się pewna pioseneczka Analogsów - tyczy się obu stron barykady - zaraz przez jednych zostanę nazwany lewakiem, a przez drugich naziolem heheh
Cytat:
Słyszę ich krzyk pełen nienawiści
Oni są najlepsi, reszta to faszyści
Nie lubią nas, bo mówimy – są źli!
Jestem wrogiem, bo nie wierzę w ich sny
@up za analogsów zawsze piwko!
Tak mi się przy sobocie pomyślało - nie ma sensu karmić fanatyków swoimi słowami!
Dla skrajnego lewaka jeśli nie tolerujesz wszystkiego jak leci (prócz prawicy) będziesz naziolem
Dla zatwardziałego prawicowca, Twoja każda indywidualność będzie odbierana jako lewactwo
Mi tam bliżej do prawej niż do lewej, wiem kim jestem, gdzie się urodziłem
Znam swoje korzenie
Ale zaraz za niemcami najbardziej nie lubie fanatyków (typu autor wstawki) za to, że w ich głowach non stop toczy się wojna, stoi barykada, wszyscy są albo biali, albo czarni
Jak ktoś wspomniał wyżej - ze skrajności w skrajność!
C🤬j w dupe fanatykom wszelkim! Piwo dla myślących samodzielnie!

Tak mi się przy sobocie pomyślało - nie ma sensu karmić fanatyków swoimi słowami!

Dla zatwardziałego prawicowca, Twoja każda indywidualność będzie odbierana jako lewactwo

Mi tam bliżej do prawej niż do lewej, wiem kim jestem, gdzie się urodziłem

C🤬j w dupe fanatykom wszelkim! Piwo dla myślących samodzielnie!

@Archeolog, cyt.:
"...tak nas gw🤬cił..."
Biedny, bolało?
"...tak nas gw🤬cił..."
Biedny, bolało?

Kozioł. napisał/a:
"Lepiej być faszystą niż pedałem"
Alessandra Mussolini
Jak uczy nas życie, najciemniej jest zwykle pod latarnią, więc jedno nie wyklucza drugiego - ba, całkiem sporo "prawdziwej męskiej miłości" musi się dziać w patriarchalnym środowisku narodowców.