Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
garek 2025-03-23, 0:13 8
J🤬a dzicz
Zgłoś
Kriski 2025-03-23, 0:22 82
Zgłoś
Arashi91 2025-03-23, 0:37 51
Na c🤬j te stadiony dalej budują. Ja p🤬le nie ma kasy na szpitale, leczenie dzieci chorych na raka, sprzęt dla wojska, sieci do przesyłu energii elektrycznej , a wyp🤬ala się majątek na jakieś pok🤬ione igrzyska dla małpoludów. 22 pedałów biega za piłką jak małpy, a stado na widowni poj🤬o Europę z Afryką.
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-23, 0:51 25
Chyba nigdy nie zrozumiem robienia burd,wydawania hajsu na np pirotechnikę i nap🤬lania się w imię kilkunastu typa biegających za piłką.
Zgłoś
joti 2025-03-23, 0:53 15
To był towarzyski mecz na otwarcie stadionu w Opolu. Niemcy zdemolowali sektor gości, w tym toalety, później atakowali ochronę i policję.
Taka sytuacja jest niespotykana w meczach towarzyskich, zwłaszcza że między klubami nie ma żadnej "kosy". Nikt tam się czegoś takiego nie spodziewał, miała być atmosfera jak na pikniku.
Zgłoś
DupaJasiu123 2025-03-23, 1:35 15
Całą tą piłkę nożną bym wyj🤬 w piździec.
Zgłoś
StaryIdiota 2025-03-23, 1:42 1
Arashi91 napisał/a:

Na c🤬j te stadiony dalej budują. Ja p🤬le nie ma kasy na szpitale, leczenie dzieci chorych na raka, sprzęt dla wojska, sieci do przesyłu energii elektrycznej , a wyp🤬ala się majątek na jakieś pok🤬ione igrzyska dla małpoludów. 22 pedałów biega za piłką jak małpy, a stado na widowni poj🤬o Europę z Afryką.

Bo tam pewnie była Afryka, przyjechała prosto z Niemiec (ynzyniery).
Zgłoś
Dot 2025-03-23, 2:04 1
kolejne gowno aby nabic wyswietlenia na youtube
Zgłoś
Bulbulator 2025-03-23, 2:27 16
Sam ten sport jest taki jak każdy inny, ale kibicowska otoczka, która się tam utworzyła, to najwyższe poziomy prymitywizmu jaki można zaprezentować.
Nigdy nie pójdę na stadion na jakiś mecz, choć niektóre chętnie bym obejrzał.
Nie chce być poprzez samą obecność z tym kibolskim bydłem w jakikolwiek sposób kojarzony. Poza tym oni są mocno przereklamowani.
Było dość sytuacji w ostatnich latach, kiedy było wręcz społeczne oczekiwanie na to, że kibole zareagują i się pokażą agresywnie, ale od dobrej strony. Choćby sprawa rosnącej liczby ciapaków. Na początku można było ich odstraszyć, by nie przyjeżdżali do Polski, bo tam w mordę walą.
I co? I jajco!
Nie pokazali się, tylko pochowali się tchórze pieprzone! Silni tylko w kupie i tylko do wyraźnie słabszych.
Tutaj w tym filmiku jest najlepszy przykład "groźnego polskiego kibola". Dlaczego pośród szkopskich "gości" nie było ciężko rannych, czy innych ze zdeformowaną mordą.
Jeżeli do Polski przyjeżdżają szkopy robić dymy i pokazać, że polski kibol to tylko taka p🤬da i rozp🤬alają nasz nowy stadion, to jestem pewien, że nikt by im złego słowa nie powiedział, gdyby szkopskich kiboli karetkami z ciężkimi połamaniami do domu w ich szkopii odwozili.
Wstyd, że Polacy nie zareagowali jak należało, czyli brutalnie i bezlitośnie. Jak by przy czymś takim jakiś szkop dostał kopa w łeb, to udawałbym, że tego nie widzę, żeby tego kibola w takiej sytuacji chronić, a sam kibolem nie jestem.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-23, 6:03 4
joti napisał/a:

To był towarzyski mecz na otwarcie stadionu w Opolu. Niemcy zdemolowali sektor gości, w tym toalety, później atakowali ochronę i policję.
Taka sytuacja jest niespotykana w meczach towarzyskich, zwłaszcza że między klubami nie ma żadnej "kosy". Nikt tam się czegoś takiego nie spodziewał, miała być atmosfera jak na pikniku.

i była pedalska jak na każdym stadionie, podotykali się wzajemnie hahaha
Zgłoś
Zbyszek3000 2025-03-23, 7:02 7
Czemu z moich podatków finansowane jest piłka nożna jak nic z tego nie mam tylko pedalstwo się szerzy
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-03-23, 7:47 17
Zbyszek3000 napisał/a:

Czemu z moich podatków finansowane jest piłka nożna jak nic z tego nie mam tylko pedalstwo się szerzy

Żebyś, k🤬a, wiedział.

Zgłoś
turbonekro 2025-03-23, 8:20 3
A nasi kibice tacy porządni, takie samo k🤬a bydło j🤬e.
Zgłoś
smc 2025-03-23, 10:07 1
Pietdolicie.ja lubię chodzić na stadionie i się ponapierdslać
Te zagrwyki z ochroną i kamerami spowodowały, ustawki robimy w lesie.
Brz sensu.
W hooligaństwie chodzi o to, aby skanalizować agresję w jednym miejscu i czasie, a w dodatku pod ochroną policji i opieką karetek. Chyba lepiej dla was, żeby hoologani nap🤬lali się na ogrodzonym rerenie pomiędzy sobą, zamiast niep🤬lać przypadkowych ludzi na ulicach.
Hooligan zawsze znajdzie ujściexswojej agresji, więc lepiej wydać parę milionów na stadionie, zamiast narażać bezbronne społeczeństwo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie