Mam taki szlafrok.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pyta rozj🤬a system tym razem, Zsan, warto było czatować na yt, piwek będzie sporo. A Ż🤬dzi nigdy się nie nauczą
i znowu ktoś się na nich wk🤬i.

podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Piwko dla pana w żółtym worku!
podpis użytkownika
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Najbardziej mnie rozj🤬o, że pierwszemu żulowi( duchowi) musieli suflerować tekst. Jego umiejętności zapamiętywania zostały wypłukane przez siarkę.
Bardzo fajny filmik.
Bardzo fajny filmik.

Cytat:
Pyta rozj🤬a system tym razem, Zsan, warto było czatować na yt, piwek będzie sporo. A Ż🤬dzi nigdy się nie nauczą i znowu ktoś się na nich wk🤬i.

Jak już obejrzycie to wracać do roboty j🤬e obiboki, bo moje dzieci będą głodować. Hanuka w tym roku już była, nie wiem po kiego grzyba jeszcze te wasze gojowskie święta potrzebne.
Tomili Dżons wymiata.

podpis użytkownika
Si vis pacem para bellum
Tomy Lee Jones angaż dostał
Jego gra aktorska jest 100 razy lepsza, niż tych baranów z seriali na tvp.
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.

podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.