Policja spisuje bacę, pytają:
- Zawód?
- Optyk mechanik.
- To znaczy co pan robi?
- Optykam chałupy mchem.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
M................n
2012-09-27, 12:41
Zj🤬eś. Nie optyk mechanik a Mechooptyk! A w zasadzie to poszukaj jeszcze raz bo ja kiedyś dostałem w1 za wstawienie tego kawału, bo był. Na poprzednim koncie moim to zaszło.
Misiekman, O! Napisałeś że było i nie podlinkowałeś, przyznałeś się do multikonta i na dodatek masz na imię Michał!
Będzie ban.
M................n
2012-09-27, 13:20
Multikonto jest jak jest więcej niż jedno aktywne na raz, powiedziałem, że dostałem warna bo było a to nie znaczy, że nadal jest(od tamtego czasu był atak hakerski). Mam na imię Michał i jestem z tego dumny. Najwyraźniej ty się swego imienia wstydzisz koro innych oceniasz w ten sposób. A tak przede wszystkim to z takim podp🤬leniem na siłę leć do moderatorów na PW a nie tutaj się udzielasz.
Ja znałem wersję optyk mechanik. Jeden c🤬j właściwie.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Kawał suchy jak c🤬a katechetki.
Takie smieszne, ze az wcale.
N................r
2012-09-27, 18:42
Kawał przedni, świetna gra zawodów. Może i nawet słów. Kto by się spodziewał takiego zakończenia.
S................s
2012-09-27, 19:03
Mechanik a dom? Z optykaniem to ok, ale co ma k🤬a mechanik do DOMU? Albo ktos tu nap🤬la mechaniczne domy, albo ja malo wiem o budowlance
L................1
2012-09-27, 19:16
nie no fajne jest
M................n
2012-09-27, 20:58
No i co? Jakoś k🤬a baba nie mam...
m................n
2012-09-27, 22:09
@Misiekman
baba
no pewnie baba nie masz
M................n
2012-09-27, 22:45
Hyhyhyhyhy ale błonda p🤬lnąłem
O bana mi chodziło
Niesamowita historia, wartka akcja, ciekawe dialogi, trzyma w napieciu do samego końca! Już nie mogę doczekać się ekranizacji. Mam nadzieję, że na sklepowe półki trafi wersja reżyserska z komentarzem na DVD.