Świąteczna przemowa znanego wszystkim Edwarda Snowdena jak wg niego będzie wyglądać nasza przyszłość..
Wrzucam bezpośrednio bo zaraz może tego nie być na yt
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nic nie rozumiem ale dobre.
konto usunięte
2013-12-26, 18:46
Komentarz tego Mr.Hardistica to najgłupsze co tu czytałem... Niby nic nie zdziwi, a jednak...
konto usunięte
2013-12-26, 18:47
Dobrze mówi. Wszystko dąży do tego, by elity mogły bez problemu kontrolować swoich poddanych. Albo ktoś zrobi z tym porządek, albo jesteśmy w dupie.
konto usunięte
2013-12-26, 20:37
Prezenterka pierwsza klasa, nawet nie zauważyliście, GEJE!!!
"Dziecko dziś urodzone, będzie dorastało bez poczucia prywatności. Nigdy nie będzie wiedziało
co to znaczy prywatność, mając przechwycone i przeanalizowane myśli. To jest problem, ponieważ
prywatność jest ważna, determinuje to kim jesteśmy i kim się staniemy."
Coś w ten deseń.
(mój inglish nie taki dobry, więc coś mogłem pomylić.. ze słuchu)
konto usunięte
2013-12-26, 21:54
@~Mr.Hardistic na szczescie ~Mr.Hardistic nigdy mi sie nie znudzi. osobiscie jadlbym go lyzkami
Brałbym tę prezenterkę jak Polak umowę o pracę
to ktoś ważny? bo ja tv nie oglądam to się nie znam
Prezenterka niczego sobie. Brałbym
konto usunięte
2013-12-26, 23:01
konto usunięte
2013-12-26, 23:02
Proponuję zrobić pauzę na 17tej sekundzie

it's fap time