👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakbyśmy przestali sponsorować mafię w czarnych kieckach i odzyskali to, co wyłudzili z Funduszu Kościelnego, to mielibyśmy chyba flotę jak Niemcy

@Plecionkarz
co ty pleciesz?
nie skumałeś się że to tylko żart?
co ty pleciesz?

nie skumałeś się że to tylko żart?

Okręt podwodny "Jerzy Popiełuszko"... ironię opanowali do perfekcji

nie mogę się doczekać linii szybkich kutrów rakietowych klasy PAETZ !!!
np.
ORP abp Juliusz Paetz
ORP ks. Wojciech Gil
ewentualnie
ORP abp Juliusz P.
ORP ks. Wojciech G.
np.
ORP abp Juliusz Paetz
ORP ks. Wojciech Gil
ewentualnie
ORP abp Juliusz P.
ORP ks. Wojciech G.
Taaa, a pewnie następny Messerschmitt będzie miał nazwę Benedykt XVI

Kadłuby statków zostaną zbudowane przez stocznię Wykopwerke GmbH. Ktoś się pytał- na ch*j mają być ekologiczne. Już wyjaśniam. Napęd kremówkowy gwarantuje niskie koszty utrzymania okrętów oraz wysokie osiągi. Uzbrojenie defensywne stanowić będą rakiety ziemia- powietrze "Stanisław Adamski" oraz rakiety ziemia- woda "August Hlond".
Silna flota na nadchodzące ciężkie czasy ważnym argumentem w polityce międzynarodowej.
Silna flota na nadchodzące ciężkie czasy ważnym argumentem w polityce międzynarodowej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie