Grzyb18 napisał/a:
Czekam na "Olaboga papieża obrażajo".
Proszę.

I takim to można wznowić krucjaty.
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
A już miałem mówić, że pewnie samoloty pożyczyli od amerykańców żeby nie puścić prezentacji z pustym statkiem

podpis użytkownika
Jestem biały i jestem bardzo dumny, bo to najlepszy kolor do czarnej trumny.

"Walka o pokój to jak j🤬ie panienki po to żeby była dziewicą" hahahaha Walka o pokój!
Nasza marynarka wojenna wzbogaciła się o jeden lotniskowiec brawo k🤬a dla rządzących. Przepraszam dopiero się wzbogaca gdzie w innych krajach UE już takich lotniskowców nie policzymy na palcach jednej ręki.
Co nam po jednym najnowoczesniejszym lotniskowcu swiata, skoro amerykance maja tysiace najnowoczesniejszych lotniskowcow swiata, a ruski jeszcze wiecej najnowoczesniejszych lotniskowcow swiata niz amerykanskich najnowoczesniejszych lotniskowcow swiata maja amerykanie
zamiast min ma kremówki. strzela rakietami woda-brzoza rozpyla hel! W sam raz na podbój odbytów dzieci... współczesna inkwizycja się katopedofilom marzy

Thesla napisał/a:
Co nam po jednym najnowoczesniejszym lotniskowcu swiata, skoro amerykance maja tysiace najnowoczesniejszych lotniskowcow swiata, a ruski jeszcze wiecej najnowoczesniejszych lotniskowcow swiata niz amerykanskich najnowoczesniejszych lotniskowcow swiata maja amerykanie
Albo ty jesteś tak poj🤬y, albo nie masz zupełnie wiedzy o otaczającym świecie.