👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jan paweł niesie dobrą nowinę, zbawienie i myśliwce. Dobre. Jeszcze torpedowiec Rydzyk i niszczyciel Paetz.
Zanim Polska zacznie w ogóle poważnie myśleć o lotniskowcu, to inne kraje będą już miały broń laserową, teleportację i działo jonowe, takie jak z C&C wojny o tyberium.
Niszczyciel dziecięcych odbytów?
mopet napisał/a:
niszczyciel Paetz.
Niszczyciel dziecięcych odbytów?

Niech nazywają się jak chcą, byle byśmy je mieli. Czy to ważne jak nazywa się kula która właśnie przeszywa twój łeb?

Ja wyczuwam delikatną sugestie , że tylko "czarnych" stać w tym kraju na taka flotę

Dobry świąteczny żart
Bo żeby mieć lotniskowiec to najpierw trzeba mieć porządną flotę myśliwców

Bo żeby mieć lotniskowiec to najpierw trzeba mieć porządną flotę myśliwców

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie