Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
grzeo123 2022-02-23, 13:41 4
Normalnie na 100% nie było w planie wp🤬lenia burka
Zgłoś
TytanowaSzafkaNaButy 2022-02-23, 13:42 4
Pewnie bardziej mu było szkoda, ze to stwór pożarł burka a nie on sam
Zgłoś
Ogórek 2022-02-23, 13:43 14
Ustawka jak nic, coraz więcej takich się pojawia w sieci. Co nie wiedzieli ze niema w tym miejscu krokodyli??
Zgłoś
Piter3 2022-02-23, 15:00 23
Kamerzyste też powinni wrzucić
Zgłoś
nebelwerfer 2022-02-23, 15:06
na uj komuś taki kemermen
Zgłoś
janlew 2022-02-23, 15:10 4
On krzyczy bo wyszedł na spacer z aligatorem, a ten wp🤬lił jakiegoś szczekającego brudnego szczura. Teraz zatruje się i obsra cały dom.
Zgłoś
krzysiek221100 2022-02-23, 17:06 22
Parówa Dobrze wiedział co siedzi w tych wodach, znaleźli sobie sposób na pozbycie się psiska i jeszcze filmik można sobie nagrać, h🤬j w ryj takim ludziom
Zgłoś
7wporzondku 2022-02-23, 17:17
Har labal lagatta znaczy krokodyl wj🤬 nam psa
Zgłoś
Silverface 2022-02-23, 17:46 7
Taaaaa, bo k🤬a uwierzę w te jego "szczerą" żałość za pieska.
Chciał się pozbyć pchlarza, to go wziął na spacerek, nad rzekę, w której są krokodyle i tyle.
>A nagram sobie, jak tam mi się piesek pluska.....ojojojojojojjjj nie.... buuuu.... hlip,hlip smuteczek.
Lajczki lecą, wyświetlenia i subixy, jak u tych bohaterów, co chodzą i ratują zwierzęta na skraju wyczerpania, ledwo żywe, czy gdzieś zaklinowane i zawsze wtedy, mają włączone nagrywanie w fonie a głupie ludzie w to wierzą.

podpis użytkownika

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
banerr 2022-02-23, 18:24 1
Czyżby Poligon wyemigrował?
Zgłoś
Loza_szydercow 2022-02-23, 18:28
Ukamieniować kamerzystę.!
Zgłoś
Krakus36 2022-02-23, 23:20
przej🤬e... Bo jak jakiś debil wywali takie gówno gadowate do rzeki w Polsce jak wywalają żółwie.... c🤬j p🤬le już rzeki stawy itp. bo jeszcze coś wp🤬li mnie, żółw czerwono plamkowy po bokach głowy inwazyjny z hodowli debili Polaków, albo żółwie z skurzaną skorupą potrafi up🤬lić 1-3 palce na raz i też spotyka się w Polsce z hodowli wyj🤬 debil...
Zgłoś
ZaSwojePiję 2022-02-24, 5:20 1
krzysiek221100 napisał/a:

Parówa Dobrze wiedział co siedzi w tych wodach, znaleźli sobie sposób na pozbycie się psiska i jeszcze filmik można sobie nagrać, h🤬j w ryj takim ludziom

I to jeszcze c🤬jowo nagrane
Zgłoś
ol11o 2022-02-24, 8:22 3
K🤬a aż konto zrobiłem na tym zj🤬ym serwisie
Jaka k🤬a zaj🤬a jakbym go spotkał to sam by do tej rzeki go wj🤬. Ja p🤬le. Psa k🤬a tak potraktować, człowieka bym tak potraktował ale nie psa aż sie k🤬a robi przykro. J🤬y c🤬j zaliczy zaraz sam taka wyjebke już mógł psa puścić i kazać sp🤬alac zreszta co komu taki pies zrobi. Sam mam psiaka i wolałbym k🤬a, żeby mnie zeżarł taki aligator
J🤬y k🤬s niech go Bóg tak załatwi c🤬la
Jebac k🤬e
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie