"Polska ekipa Flying Carpet Studio w akcji! Tam, gdzie parkour i betonowa pustynia, tam zaciera się różnica między rzeczywistością, a grą. Dying Light na żywo!
Film został nakręcony we Wrocławiu, z udziałem stowarzyszenia Parkour Wrocław i przy współpracy z Techland."
Miłego oglądania gracze starsi i młodsi
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
Cytat:
jak oni się ruszają! Te kocie ruchy! Te gesty rękami!
a ci tutaj wyglądają jak żelbetonowy kloc..
pkh
2015-02-24, 12:11
W sumie dobrze zrobione, właśnie gram dying light i przyznam że klimat dobrze odwzorowali, głównie poprzez ścieżkę audio.
@vakia Tak jedziesz, z tego co widzę to pewnie siedzisz podesrany przed komputerem i hejtujesz ludzi z jakąś pasją. A i pewnie jesteś ze śląska.
Gra jest niezła, dobra robota chłopaków z Polski, ale trochę dziwnie się ogląda gości, którzy mają w dupie swoich kumpli podczas apokalipsy zombie i w sumie nie wydają z siebie żadnych dźwięków.
J................o
2015-02-25, 1:02
i to jest k🤬a parkour brak salt czy popisów
a nie p🤬lenie o parkourze z saltami
Filmik zaiste zajebisty
l................e
2015-02-25, 1:09
A gdzie na filmie "plujki" i te wybuchające sk🤬iele?
Za filmik oczywiście piwo, bo zrobiony zajebiście.
Świetny materiał.
A teraz sięprzyznajta kto wam ścieżkę dzwiękową zrobił.
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
s................1
2015-02-25, 1:42
Dla mnie bomba!
Oni powinni dostać dożywotni zapas gier dying light i ewentualne kontynuacje za ten filmik od techlandu. Good job
podpis użytkownika
idziesz na solo?
Fajna inicjatywa według mnie wokół gry tyle piaru że tym własnie ona sama sie sprzedaje bo miała być "NEXTGENOWA" a tej nextgenowosci w niej nie widać bardziej niż w far cry 4 czy AC unity, fabuła też nie zachwyca
Tf4rdy napisał/a:
Gra jest niezła, dobra robota chłopaków z Polski, ale trochę dziwnie się ogląda gości, którzy mają w dupie swoich kumpli podczas apokalipsy zombie i w sumie nie wydają z siebie żadnych dźwięków.
Z tego co widzę cała trójka została po kolei pogryziona więc nie było już dla nich ratunku. Tak czy tak by się przemienili. Po za tym lepszy klimat jak w ostatniej scenie zostaje jeden typ a nie 4.
t................n
2015-02-25, 13:17
No zajebioza. Wielkie propsy dla chłopaków z techlandu, kto jeszcze nie widział Dying Light niech śmiga do sklepu. Gra przekracza światowy poziom. Dopracowanie i optymalizacja 10/10, podczas gdy Ubi wydaje gry ograniczone do 30Hz. Pokażcie im jak się dba o gracza, a gracze zadbają o was.
Do domu przed komputerem siedzieć!