To już nie lepiej rzeźnika na miejsce przywieść? Niż tak kombinować? Ale to w końcu kacapy.
@Halman
No i....?
Mam się domyślać, że ją później zabili...? wyr🤬ali...? wywiaźli do Sosowca...? zapisali do PO...?
No i....?
Mam się domyślać, że ją później zabili...? wyr🤬ali...? wywiaźli do Sosowca...? zapisali do PO...?

CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
@Halman
No i....?
Do knura zawieźli na walentynki,za 3 miesiace,3 tygodnie i trzy dni będą prosiatka.
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
@Halman
No i....?
oczywiście że tak...
Ekstremalnie sadystyczny materiał godny weterana sadistica , wstaw tu jeszcze faceta na łódce to dopełni całości
broodnywieprz napisał/a:
Ekstremalnie sadystyczny materiał godny weterana sadistica , wstaw tu jeszcze faceta na łódce to dopełni całości
wrzuć coś swojego jak masz odwagę to z chęcią zjadę cię jak burą sukę... zaryzykujesz czy sp🤬olisz z powrotem pod kamień?
Halman napisał/a:
wrzuć coś swojego jak masz odwagę to z chęcią zjadę cię jak burą sukę... zaryzykujesz czy sp🤬olisz z powrotem pod kamień?
Na razie zadowolę się komentowaniem
broodnywieprz napisał/a:
Na razie zadowolę się komentowaniem
jak to typowy lamus...

A to nie jest przypadkiem nagrany moment ewakuacji pewnej znanej posłanki z pewnego mniej znanego hotelu.....
"Poznać kmiotka po stanie wychodka"
I co buroki z Polski
Nabijacie się ze kacapowo itd a tam "satelita" i od czterdziestu lat "em ti vi" oglondajom. A u Was dalej aleminiowe anteny na dachach sterczą. Głupio wam? To popatrzcie na scianie bardziej po prawej... Taaadam, klimatyzacja... I co buroki, a u Was czterdziestoletnie wentylatory Predom
(I żeby nie było, wszelkie przytyki takie jak buroki, Polskę i pochodzenie itp to żart)
I co buroki z Polski

(I żeby nie było, wszelkie przytyki takie jak buroki, Polskę i pochodzenie itp to żart)
podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
Prosie.RAR XD
podpis użytkownika
Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani