Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
damian15snk 2025-03-12, 17:04 33
Nawet po śmierci mu spokoju nie dajecie głąby, mnie to on nigdy nie śmieszył. Wręcz wk🤬ialo mnie śmianie się z niego. Na c🤬j to tu wrzucasz w ogóle?
Zgłoś
Rezik 2025-03-12, 17:06 2
Z niczego powstał, w nic się obrócił.

podpis użytkownika

Check this riff! It's fucking tasty!
Zgłoś
Kozła666Stopa 2025-03-12, 17:07 8
Zaj🤬i chłopa jak Majora. Tylko Jan Ł bo RODO utonął w fontannie %. Jebac zarabiających na czyimś cierpieniu.
C🤬j ze był jaki był, no uposledzony, ale musiałem to z siebie wyrzucić.
Zgłoś
elim 2025-03-12, 17:08 4
Ale to chyba nie ten dział, a nawet nie ten portal.
Zgłoś
Kozła666Stopa 2025-03-12, 17:14
@elim: Pierwszy raz bronie materiał z jutuba. Jest śmierć, jest i Sadistic .
Zgłoś
Kali111 2025-03-12, 17:15 1
Dobre to czasy dla jego byli
Zgłoś
Uzi99 2025-03-12, 17:20 2
Zgłoś
Roskosmos 2025-03-12, 18:03 1
Wszystko fajnie tylko ta atmosfera grobowców i ten ksiądz mnie wk🤬ia
Zgłoś
19WTJ89 2025-03-12, 18:07 1
Jest już razem z Majorem , Jankiem i dziadkiem Piłsudzkim.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-12, 18:28 7
Każdy z nas tak skończy. Jedyna sprawiedliwość dla lewych, prawych, tęczowych...
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-12, 18:54 4
W jednym miał rację: że nie będzie niczego. Nie ma żadnego nieba czy piekła, to wymysły religijnych fanatyków. Po prostu tracisz przytomność i cię nie ma. Te wszystkie światełka w tunelu, spotkania z aniołami, zmarłą rodziną, to wszystko jest wynikiem wyrzutu ogromnej dawki dopaminy, którą mózg przed śmiercią uwalnia. A potem ciemność.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
LouisdeFunes 2025-03-12, 18:57 2
jednego idioty mniej
Zgłoś
BigLebovsky 2025-03-12, 20:17
Geraldinio napisał/a:

W jednym miał rację: że nie będzie niczego. Nie ma żadnego nieba czy piekła, to wymysły religijnych fanatyków. Po prostu tracisz przytomność i cię nie ma. Te wszystkie światełka w tunelu, spotkania z aniołami, zmarłą rodziną, to wszystko jest wynikiem wyrzutu ogromnej dawki dopaminy, którą mózg przed śmiercią uwalnia. A potem ciemność.

Można sobie zapewniać czasem niezły wyrzut dopaminy,a wcale przy tym nie umierać....ale to już inna historia...

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Cezzar 2025-03-12, 20:25
JoSeed napisał/a:

Każdy z nas tak skończy. Jedyna sprawiedliwość dla lewych, prawych, tęczowych...

Ej no weź, nie psuj zabawy..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie