Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
Patryk_JB 2012-10-12, 15:56 3
Matuus napisał/a:

Powiem tak - oni ZAWSZE byli. Polska była kiedyś na arenie Europy jednym z najbardziej multikulturowych państw. Uczyli o tym na historii, było trzeba słuchać nauczyciela.

Niech sobie będą ale niech się normalnie zachowują, płacą podatki tak jak my wszyscy i nie walczą o swoje w naszym kraju. Ja nie mam zamiaru utrzymywać ich z naszych podatków. Mają swoje kraje więc tam mogą mieszkać i walczyć żeby im było lepiej. Ż__zi są wszędzie, walczą o swoje prawa i są niby tacy pokrzywdzeni, a do izraela nikt nie ma wstępu a co mówić żeby tam walczyć o jakiekolwiek prawa.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 16:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Patryk_JB 2012-10-12, 16:35 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sedroo 2012-10-12, 16:42
Zgłoś
Matuus 2012-10-12, 16:43
Zgłoś
Patryk_JB 2012-10-12, 16:45
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 16:51
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 16:56 4
Zgłoś
Matuus 2012-10-12, 16:57
Zgłoś
Patryk_JB 2012-10-12, 16:58
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 16:59
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 17:20 1
SteelMike napisał/a:

Taki zadowolony jesteś, póki tych zasad na Tobie nie przetestują hmmm i od kiedy geje gw🤬cą dzieci? Hetero już tego nie robią? Nie bronię pedofilów, ale tacy są i homo i hetero i bi. Zresztą jest też różnica pomiędzy gejem i pedałem.

Zgadzam się. Jest różnica między gejem i pedałem. Pedał to facet lubiący ssać druta drugiemu facetowi i walić się z nim w kakao a gej to lobby mające wmówić wszystkim że bycie pedałem jest czymś zupełnie naturalnym, zgodnym z naturą i jeżeli ktoś twierdzi inaczej powinien zostać ukarany.

A co do pedofilii to pedały są do tego bardziej skłonne bo to ludzie dla których osiągnięcie przyjemności z seksu jest ważniejsze niż wszystko inne więc są skłonni do takich eksperymentów by się po prostu przekonać. Wielu jest działaczy homoseksualnych którzy propagują seks międzypokoleniowy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 17:23 1
Plecionkarz napisał/a:

Zgadzam się. Jest różnica między gejem i pedałem. Pedał to facet lubiący ssać druta drugiemu facetowi i walić się z nim w kakao a gej to lobby mające wmówić wszystkim że bycie pedałem jest czymś zupełnie naturalnym, zgodnym z naturą i jeżeli ktoś twierdzi inaczej powinien zostać ukarany.

Tyle w tym temacie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 18:19
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 18:34
@up to swoją drogą, nie mówię, że źródło jest tylko jedno. Ciężko mi uwierzyć żeby zdrowy dojrzały facet decydował się na życie w celibacie od tak sobie. Mało jest ludzi tak głęboko wierzących żeby byli w stanie swoje całe życie tej wierze poświęcić. Na pewno jest sporo takich osób które decydowały się ubrać sutannę żeby zataić swoje dewiacje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem