Dudeczek napisał/a:
@tomqj
Pozdrów swojego chłopaka
widze, że za C🤬J nie potrafisz zrozumieć prostego zdania napisanego w prostym języku polskim
Co dzisiaj brałeś oprócz do buzi?

Że niby co, dresy broniliby Polski z butelkami, czy pałkami w rękach przed atakiem zbrojnym, czy jak?
Prędzej oni niż jakieś lewaki, emosy, pedały i inne tego typu ścierwa dla których kraj się w ogóle nie liczy
tomqj napisał/a:
widze, że za C🤬J nie potrafisz zrozumieć prostego zdania napisanego w prostym języku polskim
Co dzisiaj brałeś oprócz do buzi?
To TY, nie rozumiesz prostych zdań. Wolisz pedałów od mocherów- jesteś pedałem. Więc przestań p🤬lić jak potłuczony.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A co jest nie tak z gejami i Cyganami? Rozumiem: mohery, drechy, muzułmańce. Ale dwie pierwsze grupy tu wybitnie nie pasują.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.

Dresiarstwo i katole wpływają na postrzeganie naszego kraju jako bardziej konserwatywnego, co za tym idzie mniej ludzi(odmieńców) chce się tu osiedlić za sprawą tego, że mogą ich spotkać jakieś prześladowania. Proszę nie p🤬lcie, że katole i dresiarstwo stanie w obronie tego kraju, bo co oni mogą, ponap🤬lać w czołg kamieniami i krzyżami?

Mochery [PiS, LPR] są w sojuszu ze skinami i kibolami [mw+nop+onr+blood & honor] czyli ze skrajnej prawicy
Dlatego popieram Kaczynskiego i cześć
Wy się nawet na marsz, przeciwko homosiom boicie się wyjść
Dlatego popieram Kaczynskiego i cześć

Wy się nawet na marsz, przeciwko homosiom boicie się wyjść

Nie wiem czego ludzie się tak bulwersują tymi gejami. Dajcie im w końcu sie żenić żeby pedały przestały wychodzić na ulice i mnie wk🤬iać swoimi defiladami.

Arthamel napisał/a:
Nie wiem czego ludzie się tak bulwersują tymi gejami. Dajcie im w końcu sie żenić żeby pedały przestały wychodzić na ulice i mnie wk🤬iać swoimi defiladami.
Te małżeństwa nie są aż tak bardzo chciane przez pojedyncze pary pedalskie. Tu chodzi o kolejny krok w utwierdzaniu społeczeństwa, że pedalstwo jest normą. A co lepiej tego nie potwierdzi jak możliwość sformalizowania takiego związku.

Dudeczek napisał/a:
To TY, nie rozumiesz prostych zdań. Wolisz pedałów od mocherów- jesteś pedałem. Więc przestań p🤬lić jak potłuczony.

tyle mam Ci do powiedzenia "hejterze"

aha
zapomniałem o ciętej ripoście: sam jesteś pedał