Wole pedałów smyrających sie po dupach na ulicy niż modlitwy mocherów w imie c🤬j-wie-czego i kiboli rozp🤬alających swoje stadiony...

dla mnie można wrzucić wszystkich do jednego wora i wyp🤬olić w kosmos! ewentualnie mozna dodac jeszcze poszczególne jednostki z ul. wiejskiej
Pan Kapitan dobrze ugryzł temat.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.

Nie mogę się dopatrzyć tej linii obrony przed bydłem na tym obrazku...

Ja p🤬lę, przecież to bydło na obrazkach to właśnie znak rozpoznawczy demokracji. Tak samo banda baranów przytakująca innemu baranowi.

rockface123 napisał/a:
hitler wróć!
Hitler przyczynił się do śmierci prawie 6 milionów Polaków a Ty chcesz żeby wrócił?
Z całym szacunkiem ale puknij się w głowę.

@ tomqj
może zamiast woleć pedałów zaproponujesz coś, co uchroni ciebie przed wyr🤬aniem, okradnięciem i wysadzeniem?
może zamiast woleć pedałów zaproponujesz coś, co uchroni ciebie przed wyr🤬aniem, okradnięciem i wysadzeniem?
Soqu1@
Wyr🤬a Cię prędzej grupa nacjonalistów w imię Boga, niż pedały, (chyba że poprosisz). Okradnie Cię ktokolwiek, nawet bez murzynów i ciapatych polak okrada polaka, nie zmieni się nic jeżeliby doszliby w/w, wysadzić? Stary, coś Ty palił? Kiedyś ostatnio słyszał o samobójczym zamachu w Europie?
Poza tym - KTO BY CHCIAŁ EMIGROWAĆ DO POLSKI? Wśród ludzi, którzy tak narzekają na inne narodowości da radę zauważyć pewien rodzaj megalomanii, myśląc że polska ma cokolwiek do zaoferowania, czego nie mają kraje afrykańskie, lub azjatyckie. Sory - ale już wolałbym zostać w afryce i użerać się z niskimi zarobkami (nie dużo niższymi niż nasze
) niż użerać się z dużą częścią pop🤬lonego, rasistowskiego społeczeństwa.
Wyr🤬a Cię prędzej grupa nacjonalistów w imię Boga, niż pedały, (chyba że poprosisz). Okradnie Cię ktokolwiek, nawet bez murzynów i ciapatych polak okrada polaka, nie zmieni się nic jeżeliby doszliby w/w, wysadzić? Stary, coś Ty palił? Kiedyś ostatnio słyszał o samobójczym zamachu w Europie?
Poza tym - KTO BY CHCIAŁ EMIGROWAĆ DO POLSKI? Wśród ludzi, którzy tak narzekają na inne narodowości da radę zauważyć pewien rodzaj megalomanii, myśląc że polska ma cokolwiek do zaoferowania, czego nie mają kraje afrykańskie, lub azjatyckie. Sory - ale już wolałbym zostać w afryce i użerać się z niskimi zarobkami (nie dużo niższymi niż nasze

soqu1 napisał/a:
@ tomqj
nie jestem od proponowania jakichkolwiek rozwiązań globalnych.
a sam sobie radze bardzo dobrze - żyje mi sie bardzo dobrze, nikt mnie nie r🤬a, nie okrada i nie wysadza.
W każdym razie dziękuję za troskę

tomqj napisał/a:
Wole pedałów smyrających sie po dupach na ulicy niż modlitwy mocherów w imie c🤬j-wie-czego i kiboli rozp🤬alających swoje stadiony...
Już wole mochery, których widok nie przyprawia mnie od mdłości, niz pedałów miziających się na ulicach

@tomqj
Pozdrów swojego chłopaka
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.