👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:33

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Przynajmniej umarł robiąc to co kocha.
Przyczyny zajścia nie są znane.
to może mi się uda zjesć podczas gw🤬cenia Flodzi

Cytat:
Przynajmniej umarł robiąc to co kocha.
z roboty do przedszkola i tak do usranej śmierci to jest życie a nie lotnia
r061071 napisał/a:
to może mi się uda zjesć podczas gw🤬cenia Flodzi
Myślę, że jak już uda ci się ją zgw🤬cić, to włożenie żarcia do pyska powinno być najmniejszym problemem., ale skoro tak dedukujesz, to prędzej umrzesz, niż ją zgw🤬cisz.
Jakby zajął się pilotowaniem zamiast grać na flecie to by żył.
Jak przyczyna nieznana, zegarek lub gazy wylotowe z poprzedzajacego skrzydła

Eksperci od wysokich lotow i kasowania zycia byli zachwyceni wynikiem finalnym

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie