Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
Leet 2015-03-20, 22:04 35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lucky.79 2015-03-20, 22:05 3
Szczerze? Każdy ma prawo wierzyć w to co mu się żywnie podoba, byleby przy tym nikomu krzywdy nie czynił...
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-20, 22:09 4
no cóż, pozostaje mi się śmiać z ciebie autorze, pewnyś tego życia po drugiej stronie no to tego ci właśnie życzę..
ja np wierzę w smoki i mam nadzieję kiedyś jednego dosiąść, tak więc mój ty przyjacielu od bajek obyśmy oboje dostąpili swych pragnień!
Zgłoś
prawda 2015-03-20, 22:43 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-21, 8:08 3
Nie karmcie trolla.
Zgłoś
gooru 2015-03-21, 9:36 2
Jakieś informacje czy przeżył?
Zgłoś
Bankracy 2015-03-21, 11:05
@up nie widzę żeby buty spadły więc pewnie tak
Zgłoś
Mom and Death 2015-03-21, 17:36 9
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-21, 17:40 4
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-21, 17:53 5
@jerryA
Aleś ty głupi.
Wynoś się na frondę.
Zgłoś
mYOUsick 2015-03-21, 17:54 1
Dobrze, że stojąc w progu nam opowiedział, bo ja głupi nie wierzyłem. Wszyscy jesteście ślepi. Jak można nie słuchać umierającego starca, który mówi prawdę?

A można

@jerryA
A tobie zalecam dawkę pawuloniku, boś ciemnota!
Zgłoś
ellsworth 2015-03-21, 18:02 3
sir_Alex napisał/a:

najlepsze że ateiści zaczynają wierzyć, gdy są na łożu śmierci, gdy wszystko inne przemija, zostaje tylko wiara

Nawet najlepsza rzecz kiedyś zaczyna szwankować i psuć się. Nic dziwnego, że nawet najinteligentniejszy człowiek w stanie przedśmiertnym, może różne durne rzeczy wyczyniać, tylko nie wiem skąd pomysł by za religijne oświecenie uważać stan zapaści intelektualnej
Zgłoś
LadyCarminqa 2015-03-21, 18:03 12
Bueheheh jakim trzeba być niesamowitym optymistą i desperatem, żeby przyjść nawracać na sadolu
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-21, 18:13 6
Zgłoś
ksz-ksz 2015-03-21, 18:19
szkoda, że nie wierzę w boga. jakbym wierzył, to po tym filmiku pewnie by się moja wiara umocniła.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem