Mężczyzna opowiada co jest po drugiej stronie dla tych którzy są zbyt nowocześni, żeby uwierzyć i których argumenty skłaniają się do słów " bo tak ".
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:24
Szczerze? Każdy ma prawo wierzyć w to co mu się żywnie podoba, byleby przy tym nikomu krzywdy nie czynił...
no cóż, pozostaje mi się śmiać z ciebie autorze, pewnyś tego życia po drugiej stronie no to tego ci właśnie życzę..
ja np wierzę w smoki i mam nadzieję kiedyś jednego dosiąść, tak więc mój ty przyjacielu od bajek obyśmy oboje dostąpili swych pragnień!
ja np wierzę w smoki i mam nadzieję kiedyś jednego dosiąść, tak więc mój ty przyjacielu od bajek obyśmy oboje dostąpili swych pragnień!
Dobrze, że stojąc w progu nam opowiedział, bo ja głupi nie wierzyłem. Wszyscy jesteście ślepi. Jak można nie słuchać umierającego starca, który mówi prawdę?
A można
@jerryA
A tobie zalecam dawkę pawuloniku, boś ciemnota!
A można
@jerryA
A tobie zalecam dawkę pawuloniku, boś ciemnota!
sir_Alex napisał/a:
najlepsze że ateiści zaczynają wierzyć, gdy są na łożu śmierci, gdy wszystko inne przemija, zostaje tylko wiara
Nawet najlepsza rzecz kiedyś zaczyna szwankować i psuć się. Nic dziwnego, że nawet najinteligentniejszy człowiek w stanie przedśmiertnym, może różne durne rzeczy wyczyniać, tylko nie wiem skąd pomysł by za religijne oświecenie uważać stan zapaści intelektualnej
Bueheheh jakim trzeba być niesamowitym optymistą i desperatem, żeby przyjść nawracać na sadolu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie