Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Veliturałkę 2016-06-15, 11:52 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
isded 2016-06-15, 12:21 106
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-15, 12:46 13
Zgłoś
Krak 2016-06-15, 12:48 1
1. Przed też miała wykrzywionego ryja.
2. Mlaska.
3. Mlaska i mówi.
Zgłoś
kalindor12 2016-06-15, 13:23
I jeszcze paluszki w oczy Kocham to
Zgłoś
isded 2016-06-15, 17:28 3
Zgłoś
kokos_123 2016-06-15, 17:50 1
@isded
które wiązadła zerwałeś, że dopiero po roku operacja ? ty zginasz to kolano w ogóle teraz ?
Jak trafisz na złego lekarza, to łatwo zostać kaleką przez taki uraz.
Oraz jeśli to jest zerwanie, a nie naderwanie, to operacja + orteza, a nie gips.
Zgłoś
Kacu63 2016-06-15, 18:07 7
Zgłoś
isded 2016-06-15, 18:23 2
@kokos_123
Zerwane poboczne piszczelowe i przednie krzyżowe.
Źle napisałem, że zginało się kolano w drugą stronę - mogłem po prostu wygiąć część podudzia w lewej nodze w lewo

W szpitalu od razu GIPS.
Pojechałem później do prywatnego i wyśmiał lekarzy, bo też mówił, że gips to najgorsze.

Orteza na drugi dzień była kupiona i w ortezie na bezruchu tydzień, czy dwa póki piszczelowe się nie zrosło.
Krzyżowe się nie zrasta, a można bez niego żyć (lecz nie uprawiać sportu), więc operacja dopiero po roku.
Jakieś tam zgięcie miałem przed operacją, choć na pewno nie całkowite.

Po operacji znów ból niemiłosierny jak po zerwaniu, jednak drugiego dnia po operacji już kazali mi stawać i chodzić o kulach.
Kilka razy był ściągany płyn z krwią z kolana, pojawiały się stany zapalne i inne takie historie.

Do dzisiejszego dnia widać jednak różnicę w mięśniu czworogłowym w lewym, a prawym udzie.
Nie dasz rady, by wyglądało jak prawe.
Zgięcie jest PRAWIE pełne.
Zgłoś
eaz 2016-06-15, 18:26
Up, ale ty masz downa. Może krzywda jej się nie stał, ale idź błagam cię kup chociaż paprykę w słoiku włóż tam palucha i wsadź se w oko. Raz wytrzymasz. Zrób tak drugi raz za jakąś godzinkę to pogadamy co ci się stało.
Zgłoś
isded 2016-06-15, 18:31 4
Zgłoś
pastazkota 2016-06-15, 19:24 4
Zgłoś
dymion 2016-06-15, 19:28 1
Zgłoś
Kacu63 2016-06-15, 19:30
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem