Myślałem ze to zawody kobiet i ci faceci ze niby to są kobiety z kobiecej druzyny
zbynekmaslanka napisał/a:
Myślałem ze to zawody kobiet i ci faceci ze niby to są kobiety z kobiecej druzyny
nie, ale nie tak dawno Jóźwik wyc🤬jali w ten sposób w Rio... podium olimpijskie finału biegu na 800 metrów... kobiet

To jest chyba sztafeta mieszana .
Polska drużyna zaczęła chyba od facetów a na koniec kobietki zostawili , reszta jak widać lepiej to rozegrała
Polska drużyna zaczęła chyba od facetów a na koniec kobietki zostawili , reszta jak widać lepiej to rozegrała

DarioLee napisał/a:
To jest chyba sztafeta mieszana .
Przecież dokładnie to jest napisane w spojlerze...

Czarni wygrywają konkurencje biegowe.
Biali strzeleckie.
Przypadek?
Burn! Loot! Murder!
Biali strzeleckie.
Przypadek?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Nie wiem kogo dziwi, że mężczyźni są szybsi i silniejsi

podpis użytkownika
buuu ku*wa
Wszystkie drużyny wystartowały w układzie M-K-K-M a tylko nasi M-M-K-K

krajsik napisał/a:
Wszystkie drużyny wystartowały w układzie M-K-K-M a tylko nasi M-M-K-K
No to był c🤬jowy układ... Zwłaszcza że kobiety potrafią wszystko sp🤬olić.

mygyry, już najbardziej poj🤬e jest to, że te transy startują w konkurencjach z kobietami. Jak już robią taki cyrk, to niech stworzą dla nich jakąś tęczową federacje czy cokolwiek. Dziewczyny się starają, całe życie podporządkowane sportowi, a tu przywożą jakiegoś łysego bambusa, któremu akurat nie wykształciły się prawidłowo organy płciowe i pozamiatane.
Jaki by ten układ nie był, to nasi i tak nie mieli szans ze światową czołówką (biały w bieganiu nigdy nie wygra z czarnym, inna proporcja włókien mięśniowych).
Eren napisał/a:
No to był c🤬jowy układ... Zwłaszcza że kobiety potrafią wszystko sp🤬olić.
Jaki by ten układ nie był, to nasi i tak nie mieli szans ze światową czołówką (biały w bieganiu nigdy nie wygra z czarnym, inna proporcja włókien mięśniowych).
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Sugamamma napisał/a:
feminazistkiNie wiem kogo dziwi, że mężczyźni są szybsi i silniejsi