Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Filmik ukradziony z Facezbuka. ( brak info) Oby Internet tego nigdy nie zapomniał a klecha został namierzony z jakiej jest parafii.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2025-01-20, 08:20 ]
Oto pierwotne źródło nagrania: facebook.com/watch/?v=621165840401892

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zmieniono 4 razy Zgłoś
JenkinsPerkins 2025-01-20, 15:05
JoSeed napisał/a:

A jego Szef mówił: WSZYSTKO, CO UCZYNILIŚCIE JEDNEMU Z TYCH BRACI MOICH NAJMNIEJSZYCH, MNIE UCZYNILIŚCIE...
Wstrętny klecha!

gówno prawda nigdy czegos takiego Jezus nie powiedzial....

Powiedzial nap🤬lajcie zwierzeta i zjadajcie bo mają wam służyć
Zgłoś
JoSeed 2025-01-20, 15:15
@JenkinsPerkins: to był ten drugi, imię pochodzi od Lux Ferre
Zgłoś
psyhepl 2025-01-20, 15:54 1
Ork.Fajny napisał/a:

Nie, nie są. To że jesteś debilem który nie wie że owczarek niemiecki to pies pasterski i nie nadaje się do ochrony działki bo jego instynktu to ganianie za wszystkim to już Twój problem.

Debil to cię zrobił!
Zgłoś
Sebuś 2025-01-20, 17:02
Jakbym był właścicielem tegoż domostwa i wiedziałbym że się nagrało, to bym mu sprzedał takiego kopa na kolano że by z Bogiem na stojąco gadał. Oczywiście miałbym pewnie przej🤬e przez tą cipę. Ale h🤬j z tym!
Zgłoś
elim 2025-01-20, 17:42
Marp90 napisał/a:

Drące morde gówniaki są o wiele bardziej wk🤬iające. Mogę je też nap🤬lać?

Nawet trzeba
Zgłoś
Trunek 2025-01-20, 20:42 1
Jak przechodzę jedyną drogą do mojego domu, obok płotu sąsiadów, i po raz kolejny słyszę jazgot tego j🤬ego kundla, to sam mam ochotę ścierwo skopać.

Czy ksiądz jest c🤬jem, czy jest po prostu po ludzku wk🤬iony na to zapchlone cholerstwo; trudno powiedzieć.

Ale na pewno można stwierdzić, że to płakanie za biednym pieskiem jest po prostu żałosne.
Zgłoś
ibrahim 2025-01-20, 20:42
Od razu widać, że ksiundz pała miłościom do wszelkiego życia. Ja oczywiście nie wiem jak długa jest ta pała miłości u księżula, ale to już jest objęte tajemnicą spowiedzi. podejrzewam. Tak że teges.....
Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-01-21, 9:44
Ta wygląda ten mało dobry dobrodziej.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
C................i 2025-01-24, 0:56
j🤬y pedofil zrozumiał że w tym domu kasy nie dostanie j🤬 ich darmozjady j🤬e
Zgłoś