Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Filmik ukradziony z Facezbuka. ( brak info) Oby Internet tego nigdy nie zapomniał a klecha został namierzony z jakiej jest parafii.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2025-01-20, 08:20 ]
Oto pierwotne źródło nagrania: facebook.com/watch/?v=621165840401892
Zmieniono 4 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bestia_z_cricolandu 2025-01-19, 17:26 2
JoSeed napisał/a:

Nie znam się aż tak dobrze na psychologii psów, jak Ty, ale uważam, że pies robi swoje, to, czego został nauczony - tu broni swego podwórka.
Generalnie po to ludzie trzymają psy na swoich posesjach by odstraszały byle kogo, kto się kręci wokół domu. Proste.

Wydaje mi się że właściciele mopsów, pinczerów, yorków i podobnych "potworów" nie podzielają twojego podejścia co do psów.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-19, 17:28 1
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Wydaje mi się że właściciele mopsów, pinczerów, yorków i podobnych "potworów" nie podzielają twojego podejścia co do psów.

Jak wspomniałam, nie znam się na psach
Muszą mi wybaczyć, jeśli urządziłam ich psieci 😎

*uraziłam
Zgłoś
Skun37 2025-01-19, 19:07 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
paragon0 2025-01-19, 19:15
jak dla mnie podkład muzyczny nie potrzebny
Zgłoś
juderaus 2025-01-19, 21:11 3
Zgłoś
Lukash2107 2025-01-19, 21:42 1
I miliony debili idzie w niedzielę do kościoła.Oddaja dla idioty w sukience swoje zarobione pieniądze.Wracaja i dalej chlaja ćpaja i przeklinają.Oczywiscie mądrzejsi o msze.Pan z wami ale dawaj kase na tace
Zgłoś
dumad 2025-01-19, 21:59 2
Dobry pies! Największych złodziei przegania
Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-01-19, 22:22
Oto pierwotne źródło nagrania: facebook.com/watch/?v=621165840401892 które dopiero teraz znalazłem. Proszę moderatorów o przypięcie go do tematu gdyż czas na edycję już upłynął
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-01-19, 23:16 1
OpenStreetMaps napisał/a:

Oto pierwotne źródło nagrania: które dopiero teraz znalazłem. Proszę moderatorów o przypięcie go do tematu gdyż czas na edycję już upłynął

Nic nie kombinuj, to które wrzuciłeś jest lepsze, bo o 3 sekundy dłuższe, na tym z linku jest przycięty początek.
Zgłoś
JerseyDevil 2025-01-20, 0:21 1
Zwierzęta wyczuwają zło 👹
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-01-20, 7:01 1
Czarna zaraza.
Zgłoś
dumad 2025-01-20, 11:43
Ciekawe czy poniesie konsekwencje
Zgłoś
ziwpjb 2025-01-20, 13:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-01-20, 14:24 1
JoSeed napisał/a:

Nie znam się aż tak dobrze na psychologii psów, jak Ty, ale uważam, że pies robi swoje, to, czego został nauczony - tu broni swego podwórka.

Nie ma rasy psa którą się uczy bronić podwórka. To jest bardzo częsta patologia która wynika z tego że idioci tacy jak Ty kupują sobie pieski i je na tych podwórkach trzymają bez szkolenia i przyzwyczajania do innych zwierząt i tego jak mają z nimi wchodzić w interkacje.

JoSeed napisał/a:

Generalnie po to ludzie trzymają psy na swoich posesjach by odstraszały byle kogo, kto się kręci wokół domu. Proste.

Bzdura. Psy to wilki a wilki mają silny instynkt polowania - prey drive. Psy zostały przez nas udomowione do pomocy w polowaniach oraz do celów pasterskich i pomocy w zaganianiu innych zwierząt. Psy nie mają w swojej naturze pilnowania terenów bo naturalnie tereny wilków są troszkę płynne i ich granice ulegają pewnej zmianie. Nie mówiąc o tym że skala terenu jest inna. Dlatego takim debilom jak Ty psy potem uciekają z podwórka i atakują ludzi i inne zwierzęta bo dla nich ich terytorium to więcej niż Twoje podwórko.

psyhepl napisał/a:

Widziałeś kiedyś takie tabliczki "UWAGA PIES" ogólnie psy tak mają że ujadają jak ktoś chce wejść na posesję
Po to są psy by pilnować, czy żeby wesoło merdać ogonkiem jak ktoś ci wejdzie

Nie, nie są. To że jesteś debilem który nie wie że owczarek niemiecki to pies pasterski i nie nadaje się do ochrony działki bo jego instynktu to ganianie za wszystkim to już Twój problem.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-20, 14:46
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem