Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Filmik ukradziony z Facezbuka. ( brak info) Oby Internet tego nigdy nie zapomniał a klecha został namierzony z jakiej jest parafii.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2025-01-20, 08:20 ]
Oto pierwotne źródło nagrania: facebook.com/watch/?v=621165840401892

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zmieniono 4 razy Zgłoś
elim 2025-01-19, 15:37 2
Nie dziwię się temu księdzu, takie kundle są niezwykle wkurzające, pewnie sąsiedzi nie mają tam łatwego życia z takim psem.
Zgłoś
Konto usunięte 2025-01-19, 15:38 1
JoSeed napisał/a:

A jego Szef mówił: WSZYSTKO, CO UCZYNILIŚCIE JEDNEMU Z TYCH BRACI MOICH NAJMNIEJSZYCH, MNIE UCZYNILIŚCIE...
Wstrętny klecha!

Skoro masz brata-psa, to pewnie i pies Cię j🤬
Zgłoś
JoSeed 2025-01-19, 15:47 6
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Normalnie uśmiałam się po pachy ...
Długo nad tym myślałeś?
Zgłoś
Konto usunięte 2025-01-19, 15:51 3
majeńka napisał/a:

A widziałeś kiedyś dobrego sebixa, BLMa, księdza, kacapskiego sałdata, mułłę? To są grupy 100% patologiczne.
Można spotkać dobrego żula (chleje i zbiera makulaturę ale nie kradnie), dobrego gangusa (morduje tylko przeciwników z innych gangów, haracze za ochronę zapewniają ci faktyczną ochronę), itp — ale bajek o porządnych księdzach mi nie opowiadaj.

Kiedyś miałem robić coś z osuszaniem budynku dla jednego księdza.
Zapowiedziałem widełki cenowe.
Po robocie już miał przygotowaną w kopercie najwyższą kwotę. Bez żadnego gadania.
Jak pewna para chciała ochrzcić dziecko, a dla zmniejszenia kosztów od razu wziąć ślub, , księża odmawiali im, to ten powiedział tylko: "Super pomysł!" i załatwił sprawę.
Było więc takich przykładów...
Zgłoś
żmij 2025-01-19, 15:54 1
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Racja,racja. Te ostatnie pokolenie to sprzedajne parówy.

O rzesz ty c🤬ju...
Oplułem se tablet...

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-01-19, 16:00 5
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

K🤬a chłopie, takim buractwem to tylko smc zajeżdża, lepiej opuść internet bo jesteś niesmaczny.

[ Dodano 2025-01-19, 16:02 ]
żmij napisał/a:

O rzesz ty c🤬ju...
Oplułem se tablet...

Sorry:) ale fakty to fakty. Z powodu byle macanka nagrywają jakieś oczerniające tiktoki:)
Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-01-19, 16:13 1
antyklecha napisał/a:

W pierwotnym filmiku, który już spadł z rowerka była informacja, że to proboszcz parafii śniętego Marcina z miejscowości Tolkowiec.

A ty skąd o tym wiesz? Jak w ciągu jednego dnia coś może być tak skutecznie zamiecione pod dywan że w sieci żadnej o tym nie można znaleźć wzmianki. Co za zakłamane klechowskie plamię. Zapomnieli już słowa Księdza Papieża że: Prawda chociaż boli to nas wyzwoli!

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-01-19, 16:33 1
JoSeed napisał/a:

Psa nie, jest mądry.

Pies nie jest mądry. Psu brakuje poprawnej socjalizacji i wychowania przez co reaguje agresywnie na wszystko co się rusza w okolicy jego terenu. Możesz mówić o chcesz o tym idiocie w sukience, ale jesteś równie tępym zjawiskiem jeśli serio myślisz że te pies zachowuje się mądrze...

psyhepl napisał/a:

E tam! póki siedzi na prywatnym podwórku to niech se jest

Argument miałby sens gdyby nie to że jest głupi... Ten pies przejawia zachowania patologiczne i jedyne co powstrzymuje go przed atakiem jest ogrodzenie które kiedyś może pokonać. Co prawda ten pies jest za mały aby zaatakować dorosłego chłopa, ale spokojnie może rzucić się na mniejsze dziecko albo starszą podkuloną osobę. Gratuluje idiotyzmu.
Zgłoś
aniajon 2025-01-19, 16:35 2
Ja p🤬le, na c🤬j w tym dźwięku ktoś ten podkład dołożył...
Zgłoś
JoSeed 2025-01-19, 16:39 3
Ork.Fajny napisał/a:

Pies nie jest mądry. Psu brakuje poprawnej socjalizacji i wychowania przez co reaguje agresywnie na wszystko co się rusza w okolicy jego terenu. Możesz mówić o chcesz o tym idiocie w sukience, ale jesteś równie tępym zjawiskiem jeśli serio myślisz że te pies zachowuje się mądrze....

Nie znam się aż tak dobrze na psychologii psów, jak Ty, ale uważam, że pies robi swoje, to, czego został nauczony - tu broni swego podwórka.
Generalnie po to ludzie trzymają psy na swoich posesjach by odstraszały byle kogo, kto się kręci wokół domu. Proste.
Zgłoś
psyhepl 2025-01-19, 16:41 3
Ork.Fajny napisał/a:

Pies nie jest mądry. Psu brakuje poprawnej socjalizacji i wychowania przez co reaguje agresywnie na wszystko co się rusza w okolicy jego terenu. Możesz mówić o chcesz o tym idiocie w sukience, ale jesteś równie tępym zjawiskiem jeśli serio myślisz że te pies zachowuje się mądrze...
Argument miałby sens gdyby nie to że jest głupi... Ten pies przejawia zachowania patologiczne i jedyne co powstrzymuje go przed atakiem jest ogrodzenie które kiedyś może pokonać. Co prawda ten pies jest za mały aby zaatakować dorosłego chłopa, ale spokojnie może rzucić się na mniejsze dziecko albo starszą podkuloną osobę. Gratuluje idiotyzmu.

Widziałeś kiedyś takie tabliczki "UWAGA PIES" ogólnie psy tak mają że ujadają jak ktoś chce wejść na posesję
Po to są psy by pilnować, czy żeby wesoło merdać ogonkiem jak ktoś ci wejdzie
Zgłoś
i 2025-01-19, 16:45 1
Witam. Można wiedzieć skąd ten batman? Gdzie on urzęduje?

podpis użytkownika

przyjemności
Zgłoś
JoSeed 2025-01-19, 16:47 1
i napisał/a:

Witam. Można wiedzieć skąd ten batman? Gdzie on urzęduje?

Gotham City? 😏
Zgłoś
BAROSZA30 2025-01-19, 17:10 3
majeńka napisał/a:

A widziałeś kiedyś dobrego sebixa, BLMa, księdza, kacapskiego sałdata, mułłę? To są grupy 100% patologiczne.
Można spotkać dobrego żula (chleje i zbiera makulaturę ale nie kradnie), dobrego gangusa (morduje tylko przeciwników z innych gangów, haracze za ochronę zapewniają ci faktyczną ochronę), itp — ale bajek o porządnych księdzach mi nie opowiadaj.

Owszem widziałem, ale to trzeba wyjść do ludzi, a nie siedzieć na sadolu każdy człowiek jest inny i trzymam się opinii dotyczącej tego kraju, a nie całego światowego bajzlu
Zgłoś
Marp90 2025-01-19, 17:12 2
elim napisał/a:

Nie dziwię się temu księdzu, takie kundle są niezwykle wkurzające, pewnie sąsiedzi nie mają tam łatwego życia z takim psem.

Drące morde gówniaki są o wiele bardziej wk🤬iające. Mogę je też nap🤬lać?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie