nic tylko wziasc lopate i zajebac robaka i przy okazji wlasciciela takiego monstrum zeby to dziadostwo sie u nas nie rozmnazalo

BongMan napisał/a:
Sorki, ale jestem uprzedzony, bo wszyscy hodowcy pająków/skorpionów/skolopendr i innych tego typu zwierzaków jakich znam, to odrzuceni przez świat emowcy i zakompleksione panienki...
Podobnie jak ludzie kolekcjonujący wirtualne piwka i wrzucający denne komentarze, by podbudować swoje ego. Też jestem uprzedzony

Poka Pener swoje pajączki, ciekawy jestem jakie masz
też trochę w tym siedze.

grzankojad, nic specjalnego, kędziory i smithi, foty dawałem gdzieś w klopie w temacie o zwierzakach
ladny spajder, nie mam nic przeciwko. byle koles ktory to trzyma dbal o niego i zapewnil mu warunki jakie potrzebuje. osobiscie wole akwarystyke, Tropheusy z Tanganiki to piekne ryby. Przynajmniej mam pewnosc ze nie wyjdzie mi z akwa i nie up🤬li ktoregos z domownikow

a ja hoduje karabin w szafie i kto ma bardziej niebezpiecznego pupila ?

k🤬a jakie bydle.... posrałabym się jakby mi taki nagle jeb na ścianie... masakra nie lubię pająków!! Ciekawie się je ogląda ale zza szybki lub na filmie ale NIC więcej!!
BongMan napisał/a:
Sorki, ale jestem uprzedzony, bo wszyscy hodowcy pająków/skorpionów/skolopendr i innych tego typu zwierzaków jakich znam, to odrzuceni przez świat emowcy i zakompleksione panienki...
gratuluję znajomych

BongMan napisał/a:
Ja tam nie czuję się zakompleksiona