Na pewno nie twoje! Pająki są dla ludzi z ogromnymi kompleksami, którzy desperacko chcą zwrócić na siebie uwagę, a ty kompleksów na pewno nie masz a i na brak uwagi nie narzekasz.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
BongMan, w takim razie mam wc🤬j kompleksów
ten na filmie nie jest mój, to oczywiste, ale posiadam kilka pająków w pokoju

ten na filmie nie jest mój, to oczywiste, ale posiadam kilka pająków w pokoju

Takich w terrarium czy takich co się kitrają gdzieś pod meblami?
Fazi
Pih
podpis użytkownika
Pih
Sorki, ale jestem uprzedzony, bo wszyscy hodowcy pająków/skorpionów/skolopendr i innych tego typu zwierzaków jakich znam, to odrzuceni przez świat emowcy i zakompleksione panienki...
Fazi
Pih
podpis użytkownika
Pih
Nie wiem jaki problem widzicie w posiadaniu ptasznika w domu... Zwierze jak każde inne, ba ! Nie ma możliwości wysrania się wam w pokoju na dywan ...

j🤬y bigone, jaka to "rasa" czy jak to się nazywa w przypadku tych pajęczaków

Ładny zwierzak, sam się zastanawiam nad dołączeniem poecilotheria metallica do swoich pupilków, chociaż niby nie nadaje się dla początkujących
Byle z głową i będzie dobrze, albo będę miał swój własny wkład w tworzenie sadola. Niemniej bardziej od pajęczaków kręcą mnie takie stworki:
Aha, niestety, ale o żadnych swoich kompleksach nie wiem, niemniej ciężki wiek gimnazjalny już dawno za mną

Aha, niestety, ale o żadnych swoich kompleksach nie wiem, niemniej ciężki wiek gimnazjalny już dawno za mną

Wcale, ale to wcale niepodobny ten futrzak do małpy. No..... może trochę przypomina mi teściową...
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...