O k🤬a ! To musiał być naj🤬u ukr.
Polak by szlaban lewą stroną ominął, bo szanuje lakier na swoim 22 letnim trupie.
Polak by szlaban lewą stroną ominął, bo szanuje lakier na swoim 22 letnim trupie.
A masz jakieś info o tym zdarzeniu? Czy jak zwykle przeklejasz z innej stronki (ruchp) bezmyślnie?
Halman2 napisał/a:
A masz jakieś info o tym zdarzeniu? Czy jak zwykle przeklejasz z innej stronki (ruchp) bezmyślnie?
nie mam, był sam filmik, to co niby k🤬a, mam jakaś bajkę specjalnie dla ciebie na poczekaniu odj🤬 ty chińska podróbko?
Halman2 napisał/a:
Halman napisał/a:
nie mam, był sam filmik, to co niby k🤬a, mam jakaś bajkę specjalnie dla ciebie na poczekaniu odj🤬 ty chińska podróbko?
Google nie gryzie. Data jest, przejazd kolejowy i wiadomo, że to Polska.
Tyle wystarczy nowytomysl.naszemiasto.pl/wypadek-na-przejezdzie-kolejowym-w-wojnowica...
I nie żryjcie się przy byle okazji.
Halman Halmanowi2 (Halman2 Halmanowi) Halmanem (Halmanem2). C🤬j by się na tym wyznał.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Halman napisał/a:
Oto Polska właśnie...
Dzięki masowemu napływowi "przyjaciół" ze wschodu, mamy filmy z polskich dróg jakie do niedawna oglądaliśmy od nich.
tranzystor napisał/a:
Dzięki masowemu napływowi "przyjaciół" ze wschodu, mamy filmy z polskich dróg jakie do niedawna oglądaliśmy od nich.
filmiki jak polak jebnął ukrainca ruską lokomotywą, super k🤬a, my to zawsze się wjebiemy w jakaś kabałę...
Halman napisał/a:
filmiki jak polak jebnął ukrainca ruską lokomotywą, super k🤬a, my to zawsze się wjebiemy w jakaś kabałę...
Jeśli się to potwierdzi, to maszynista ma już zarzuty za nienawiść na tle narodowościowym, a pisowski rząd leci do Kijowa przepraszać i przekazać na ukrainę nowe lokomotywy na koszt polskiego narodu