Tak było na otwarciu sezonu w Rzeszowie w ubiegłą niedzielę, mocne skille, pokazy, wspólny trening, siła!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:51
I to jest siła.
Dwa razy większe od nich pajace z siłowni napompowane sterydami mogą im buty czyścić.
Dwa razy większe od nich pajace z siłowni napompowane sterydami mogą im buty czyścić.
@kry.ha
nie miałem na myśli prawdziwych kulturystów tylko własnie pajaców z siłowni
wykop.pl/link/3121183/farmaceutyczne-zolwie-ninja/
nie miałem na myśli prawdziwych kulturystów tylko własnie pajaców z siłowni
wykop.pl/link/3121183/farmaceutyczne-zolwie-ninja/
@wstalodziany
No fakt faktem, że obecnie większość tych typów wygląda śmiesznie od hormonu wzrostu. O ile wielkie mięśnie raczej średnio przypadają przeciętnemu człowiekowi do gustu, o tyle "coś" jednak było w tych estetycznych sylwetkach za czasów Arniego itp. Dziś to jest po prostu śmieszne. Robią z siebie kaleki na HGH bo się rośnie po tym jak na drożdżach. Szkoda tylko, że bebechy też rosną... No ale dość o kulturystach. Film jest o czymś innym.
No fakt faktem, że obecnie większość tych typów wygląda śmiesznie od hormonu wzrostu. O ile wielkie mięśnie raczej średnio przypadają przeciętnemu człowiekowi do gustu, o tyle "coś" jednak było w tych estetycznych sylwetkach za czasów Arniego itp. Dziś to jest po prostu śmieszne. Robią z siebie kaleki na HGH bo się rośnie po tym jak na drożdżach. Szkoda tylko, że bebechy też rosną... No ale dość o kulturystach. Film jest o czymś innym.
każdy sport ma swoich zwolenników, co jak co ale takie pokazy są dużo efektowniejsze niż spocone koksy na siłowni
Zmęczyłem się od samego patrzenia.
Idę po browara, żeby ugasić pragnienie...
Idę po browara, żeby ugasić pragnienie...
@throatpenetrator szczerze to dla mnie takie pokazy na drążku wyglądają znacznie efektowniej niż w cyrku, tym bardziej że za free można sobie pooglądać
dobrze że ćwiczą, będzie kto miał bronić kraju w razie konfliktu
dobrze że ćwiczą, będzie kto miał bronić kraju w razie konfliktu
renja,
A o czym Ty gadasz w ogóle? Bronić kraju? Bo mają kawałek mięśnia i siły to znaczy, że żołnierze z nich przedni? Wstawiłbym film z arabem machającym maczetami ale mi się szukać nie chce.
A o czym Ty gadasz w ogóle? Bronić kraju? Bo mają kawałek mięśnia i siły to znaczy, że żołnierze z nich przedni? Wstawiłbym film z arabem machającym maczetami ale mi się szukać nie chce.
Up
Wygląda na to, że jednak forum fitnessu dodatkowo dla skretyniałych analfabetów. Debilowi poplątały się języki, pewnie jakieś "skille" mózg mu wyssały.
Wygląda na to, że jednak forum fitnessu dodatkowo dla skretyniałych analfabetów. Debilowi poplątały się języki, pewnie jakieś "skille" mózg mu wyssały.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie