Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
Wstalodziany 2016-04-23, 11:18 10
I to jest siła.
Dwa razy większe od nich pajace z siłowni napompowane sterydami mogą im buty czyścić.
Zgłoś
Skrzek007 2016-04-23, 11:30 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kry.ha 2016-04-23, 11:31 63
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wstalodziany 2016-04-23, 11:36 1
@kry.ha

nie miałem na myśli prawdziwych kulturystów tylko własnie pajaców z siłowni
wykop.pl/link/3121183/farmaceutyczne-zolwie-ninja/
Zgłoś
kry.ha 2016-04-23, 11:41 1
@wstalodziany

No fakt faktem, że obecnie większość tych typów wygląda śmiesznie od hormonu wzrostu. O ile wielkie mięśnie raczej średnio przypadają przeciętnemu człowiekowi do gustu, o tyle "coś" jednak było w tych estetycznych sylwetkach za czasów Arniego itp. Dziś to jest po prostu śmieszne. Robią z siebie kaleki na HGH bo się rośnie po tym jak na drożdżach. Szkoda tylko, że bebechy też rosną... No ale dość o kulturystach. Film jest o czymś innym.
Zgłoś
urwisk44 2016-04-23, 12:23 5
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-23, 15:20
każdy sport ma swoich zwolenników, co jak co ale takie pokazy są dużo efektowniejsze niż spocone koksy na siłowni
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-23, 16:27
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-23, 20:07 6
Zmęczyłem się od samego patrzenia.

Idę po browara, żeby ugasić pragnienie...
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-23, 23:26
@throatpenetrator szczerze to dla mnie takie pokazy na drążku wyglądają znacznie efektowniej niż w cyrku, tym bardziej że za free można sobie pooglądać

dobrze że ćwiczą, będzie kto miał bronić kraju w razie konfliktu
Zgłoś
kry.ha 2016-04-24, 16:51 5
renja,

A o czym Ty gadasz w ogóle? Bronić kraju? Bo mają kawałek mięśnia i siły to znaczy, że żołnierze z nich przedni? Wstawiłbym film z arabem machającym maczetami ale mi się szukać nie chce.
Zgłoś
Garen 2016-04-24, 23:02 5
To jest sadistic czy forum fitnessu?
Zgłoś
skunastuk 2016-04-24, 23:14 1
potrzymaj mi piwo...
Zgłoś
kreatywnakrowa 2016-04-24, 23:15 1
Up
Wygląda na to, że jednak forum fitnessu dodatkowo dla skretyniałych analfabetów. Debilowi poplątały się języki, pewnie jakieś "skille" mózg mu wyssały.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem