Krótka relacja z otwarcia pierwszego w Polsce profesjonalnego placu Street Workout.
Short relation from opening of first in Poland professional Street Workout park.
Tutaj sterydy nie pomogą.brawo dla chłopaków .
brawo chłopaki ,oby was przybywało i zapału wystarczyło na jak najdłużej
Konto usunięte
2013-06-06, 19:59
nie no super że można gdzieś poćwiczyć, ale nazywajmy rzeczy po imieniu... to jest plac zabaw
Konto usunięte
2013-06-06, 20:16
@up
cwiczac na silce czy na swierzym powietrzu zawsze mam dobra zabawe wiec chyba sie za duzo nie pomyliles
Booże... moja wieś na sadolu. Sadol wybacz
juz czekam na fail compilation z lublinca
fajna zajawka, zazdroszcze ale do murzynów i rusków jeszcze nam troche brakuje
Konto usunięte
2013-06-06, 20:57
Marllix napisał/a:
Tutaj sterydy nie pomogą.brawo dla chłopaków .
Skąd u większości ludzi przekonanie, że doping stosują tylko kulturyści? Stary Ci kolesie od street workout mogą wpieprzać clenbuterol i wino jak dropsy, żeby przyśpieszyć efekty i dobrze wyglądać

Nie mówie tu akurat o tych bo widać, że chłopaki naturalnie jadą, ale koleś z aesthetic który ma bf na poziomie piersi z kurczaka i dojechał to na sucho to rzadkość
gdzie to otwarli? jakoś nie kojarzę okolicy
Konto usunięte
2013-06-06, 21:09
Wszystko fajnie tylko czemu jak cokolwiek robia w tym kraju to musza nazywac to po angolsku?(nie nie uzywam pl znakow jak nie musze, z lenistwa) Czlowieka krew powoli zalewa...jakbysmy nie mieli wlasnych wyrazow, w kazdym zafajdanym miejscu musza wciskac zagramaniczne(celowo z bledem) gowno bo jak sie nazywa po polsku to bleee.
Czyli sie da?
Młodzi i lokalne władze? (tzw samorząd - wiem, trudne słowo

)
Super filmik i super inicjatywa
To moje miasto nie należy do Polski bo mam podobne... Btw nie widzę różnicy ze zwykłym placykiem zabaw gdzie są takie drążki, drabinki, itp...
Ciekawi mnie jak długo trzeba trenować aby dojść do takich efektów.
to juz nie jest street workout ludzie wszystko potrafia zniszczyc. specjalne miejsce do tego otworzyli hahaha