Krótka relacja z otwarcia pierwszego w Polsce profesjonalnego placu Street Workout.
Short relation from opening of first in Poland professional Street Workout park.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Tutaj sterydy nie pomogą.brawo dla chłopaków .
brawo chłopaki ,oby was przybywało i zapału wystarczyło na jak najdłużej
konto usunięte
2013-06-06, 19:59
nie no super że można gdzieś poćwiczyć, ale nazywajmy rzeczy po imieniu... to jest plac zabaw
konto usunięte
2013-06-06, 20:16
@up
cwiczac na silce czy na swierzym powietrzu zawsze mam dobra zabawe wiec chyba sie za duzo nie pomyliles
Booże... moja wieś na sadolu. Sadol wybacz
juz czekam na fail compilation z lublinca
fajna zajawka, zazdroszcze ale do murzynów i rusków jeszcze nam troche brakuje
konto usunięte
2013-06-06, 20:57
Marllix napisał/a:
Tutaj sterydy nie pomogą.brawo dla chłopaków .
Skąd u większości ludzi przekonanie, że doping stosują tylko kulturyści? Stary Ci kolesie od street workout mogą wpieprzać clenbuterol i wino jak dropsy, żeby przyśpieszyć efekty i dobrze wyglądać

Nie mówie tu akurat o tych bo widać, że chłopaki naturalnie jadą, ale koleś z aesthetic który ma bf na poziomie piersi z kurczaka i dojechał to na sucho to rzadkość
gdzie to otwarli? jakoś nie kojarzę okolicy
konto usunięte
2013-06-06, 21:09
Wszystko fajnie tylko czemu jak cokolwiek robia w tym kraju to musza nazywac to po angolsku?(nie nie uzywam pl znakow jak nie musze, z lenistwa) Czlowieka krew powoli zalewa...jakbysmy nie mieli wlasnych wyrazow, w kazdym zafajdanym miejscu musza wciskac zagramaniczne(celowo z bledem) gowno bo jak sie nazywa po polsku to bleee.
Czyli sie da?
Młodzi i lokalne władze? (tzw samorząd - wiem, trudne słowo

)
Super filmik i super inicjatywa
To moje miasto nie należy do Polski bo mam podobne... Btw nie widzę różnicy ze zwykłym placykiem zabaw gdzie są takie drążki, drabinki, itp...
konto usunięte
2013-06-06, 21:26
Ciekawi mnie jak długo trzeba trenować aby dojść do takich efektów.
to juz nie jest street workout ludzie wszystko potrafia zniszczyc. specjalne miejsce do tego otworzyli hahaha