Kształty ma, twarz ma, cycochy obecne i nawet ząbki białe są...tylko IQ gdzieś sp🤬oliło co widać po ostatniej klatce.
Zdrowa dupa ale i tak zaraz wylecą eksperci r🤬acze co się dojebią o zbyt grubą dupę, uda i za małe cycki bo oni tylko miss uniwersum r🤬ają...
no albo miss Szwecji 2017
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
no albo miss Szwecji 2017

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Rzuciłbym jej butelkowe , jebnęła by w czaszkę zemdlała a ja do dzieła ... Rozmarzyłem się

k🤬a te j🤬e ich picie tego niby piwa,
rozj🤬 puszkę wylać 3/4 i łyknąć te resztkę tego "piwa"
albo te k🤬a lejki i wężyki na ich imprezach albo k🤬a jakiś poncz nosz k🤬a ja p🤬le
rozj🤬 puszkę wylać 3/4 i łyknąć te resztkę tego "piwa"
albo te k🤬a lejki i wężyki na ich imprezach albo k🤬a jakiś poncz nosz k🤬a ja p🤬le
garota napisał/a:
Kształty ma, twarz ma, cycochy obecne i nawet ząbki białe są...tylko IQ gdzieś sp🤬oliło co widać po ostatniej klatce.
Nie można mieć wszystkiego

Od kiedy puszka od takiego gównouderzenia pęka?
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
bylem kiedys swiadkiem identycznej sytuacji... tylko, ze zamiast butelki byla drewniana pałka i dziewczyna sama siebie nie waliła po głowie.
Amerykanie zawsze komplikują sobie najprostsze rzeczy. Albo grają w alko ping ponga gdzie by wypić musisz przegrać albo otwierają puszkę o czoło.
r0773n napisał/a:
Od kiedy puszka od takiego gównouderzenia pęka?
od kiedy jest wstrząśnięta i pod ciśnieniem

garota napisał/a:
c🤬ja nie kształty to ze nie jest gruba ani chuda nie oznacza ze jest zgrabna...