Kierowca: mężczyzna ok 40 lat. z tyłu starsza kobieta.
ul. Wał Miedzeszyński
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-01-06, 16:11
konto usunięte
2015-01-06, 16:14
Jedyny burak na tym filmiku to Ty.Dupa zapiekła hahaha.
wbijam napisał/a:
Jedyny burak na tym filmiku to Ty.Dupa zapiekła hahaha.
idź do lekarza od głowy, idioto
A ty to kim jestes jak nie jeszcze większym burakiem , ma szeryf kamerke w aucie i pilnuje przepisów ale sam potem zapier.... i trabi w terenie zabudowanym , oby cie tez przykładnie ukarali donosicielu
konto usunięte
2015-01-06, 19:38
autora jazda prawym nie obowiązuje ?
konto usunięte
2015-01-06, 19:49
up bodek1974
a znasz Ty przepisy?
konto usunięte
2015-01-06, 19:52
trochę znam Staszek
konto usunięte
2015-01-06, 20:02
brawo dla autora ze potrafił odróżnić Warszawę od Otwocka...
Niepotrzebnie go wpuścił.
Ja na filmie widzę dwóch kierowców buraków. Na drodze, trzeba nie raz odpuścić i tyle.
Nie było żadnego pościgu ani przymusowego wyhamowywania. Nie było żadnego zajmowania lewego pasa, na prawym też stały samochody. Nie ma i nie też będzie żadnego donoszenia.
Ludzie, co z Wami?
Podjechałem by nagrać rejestracje. Otrąbiłem, bo idiota ryzykował zdrowie i życie swoje i innych uczestników. Zrównałem się, by spojrzeć z jakim burakiem mam do czynienia. A wstawiłem ten film w nadziei, że debil z volvo go obejrzy i schowa sobie swój środkowy palec głęboko w dupę.
Nie pozdrawiam.
konto usunięte
2015-01-07, 9:08
przecież w warszawie tylko buractwo mieszka, po sejmie widać najlepiej:)