📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Gamera
Widzisz, niepotrzebnie się tłumaczysz
Jeśli ktoś jest głupi, to nie zrozumie
Chłopaki ewidentnie Cie podkręcają dla śmiechu, a Ty się dajesz złapać jak przedszkolak na kotki w piwnicy
Widzisz, niepotrzebnie się tłumaczysz

Jeśli ktoś jest głupi, to nie zrozumie

Chłopaki ewidentnie Cie podkręcają dla śmiechu, a Ty się dajesz złapać jak przedszkolak na kotki w piwnicy

Gamera napisał/a:
Jak czytam takie komentarze, to wydaje mi się, że za wszelką cenę próbujecie dojechać komuś, żeby poniżyć go i zrównać do swojego poziomu. Nie wszyscy siedzą na 4literach po pracy na kanapie i nigdzie nie jeżdżą.
Ok, przybliż w takim razie, gdzie mniej więcej w Ameryce Południowej doświadczyłeś owej potrawy. Siedze po pracy na kanapie, i jakoś mam wrażenie, że takie cuda serwuje się raczej w na dalekim wschodzie...
Gamera napisał/a:
woytasw, crossdressphyxia - Widzę, że macie równy poziom rozwojowy na pograniczu Inteligencja niższej niż przeciętna z upośledzeniem umysłowym. Dupę zasysa z zazdrości, że ktoś dobrze zarabia, ma fajne życie i jeździ po świecie?
crossdressphyxia zdjęcie do mema wziąłeś z domowych albumów?? HAHAHAHAHHAA tak właśnie widzę takich napinaczy.... jeszcze dywanu na ścianie brakuje HAHHAHAHAHAHAHHA
Dałeś się sprowokować typowyn komentarzom na sadolu. W twoich odpowiedziach brakuje tylko zdania "mój adwokat już was namierzył, do zobaczenia w sądzie". Gratuluję, jesteś słaby psychicznie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie