Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Owoce morza.
de_Sade • 2019-05-27, 23:52
Nowe kulki gejszy w japońskiej restauracji...

podpis użytkownika

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
McQurwa 2019-05-28, 0:11 8
A w świecie równoległym, ktoś wrzuca hamburgera na japońskim sadolu

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
de_Sade 2019-05-28, 0:19 8
Hamburgera, który może zrobić minetę, sam bym się wystraszył, a co dopiero takiego, który może połaskotać po migdałkach wchodząc per rectum...

podpis użytkownika

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2019-05-28, 0:22 7
Jakbym widzial polityków PO po wyborach... ni c🤬ja nie kumają co się stało....
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-05-28, 7:14
Jeden chyba trochę nieświeży...
Zgłoś
jbone 2019-05-28, 7:28
nic tylko wszystko w dupsko pchać.oto esencja sadistica.
Zgłoś
Gamera 2019-05-28, 10:32 13
W Ameryce Południowej na wakacjach, podali nam przysmak regionalny. Żywa małpa z zablokowaną głową. Obcinali jej końcówkę głowy i dawali łyżeczkę, żeby jeść mózg.... jeszcze z żywej małpy. Wymiękłem
Zgłoś
W................k 2019-05-28, 11:11 4
z początku jak film był zatrzymany myślałem że to czarnoskóry penis
Zgłoś
woytasw 2019-05-28, 11:19 4
Gamera napisał/a:

W Ameryce Południowej na wakacjach, podali nam przysmak regionalny. Żywa małpa z zablokowaną głową. Obcinali jej końcówkę głowy i dawali łyżeczkę, żeby jeść mózg.... jeszcze z żywej małpy. Wymiękłem

A potem sie zesrałeś i obudziłeś ?
Zgłoś
crossdressphyxia 2019-05-28, 11:42 4
Gamera napisał/a:

podpis użytkownika

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2019-05-28, 11:50
Chciałbym mieć taką kolację podczas której moje jedzenie by się o mnie biło
Zgłoś
Gamera 2019-05-28, 11:52
woytasw, crossdressphyxia - Widzę, że macie równy poziom rozwojowy na pograniczu Inteligencja niższej niż przeciętna z upośledzeniem umysłowym. Dupę zasysa z zazdrości, że ktoś dobrze zarabia, ma fajne życie i jeździ po świecie?
crossdressphyxia zdjęcie do mema wziąłeś z domowych albumów?? HAHAHAHAHHAA tak właśnie widzę takich napinaczy.... jeszcze dywanu na ścianie brakuje HAHHAHAHAHAHAHHA
Zgłoś
w................e 2019-05-28, 11:57 3
Gamera napisał/a:

...A na pewno nie nawąchałeś się kleju przy Indianie Jones`ie, i nie zwizuallizowałeś sobie tego jak Jakóbiak ?
Zgłoś
J................o 2019-05-28, 12:05
Musi być pyszne skoro nawet jedzenie się oblizuje
Zgłoś
Gamera 2019-05-28, 12:14 3
wykompecimatke napisał/a:

...A na pewno nie nawąchałeś się kleju przy Indianie Jones`ie, i nie zwizuallizowałeś sobie tego jak Jakóbiak ?

Jak czytam takie komentarze, to wydaje mi się, że za wszelką cenę próbujecie dojechać komuś, żeby poniżyć go i zrównać do swojego poziomu. Nie wszyscy siedzą na 4literach po pracy na kanapie i nigdzie nie jeżdżą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie