Tłumaczenie:
Więzień, który odsiaduje dożywocie za molestowanie i morderstwo 10-letnie dziewczynki o imieniu Katie, zostały złapany przez współwięzieniów i oznaczony. Pewnie to najmniejsze z jego zmartwien (przyp. tłumacza).
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-03, 19:12
Z takimi w więzieniach postępują bezlitośnie! I tak ma być, brawo.
konto usunięte
2014-01-03, 19:13
Więzienie, więzieniem, ale tatuaż pełna kultura - wysmarowany wazeliną jak należy, co by zakrzepy z osocza i krwi nie zniszczyły dzieła.
konto usunięte
2014-01-03, 20:37
strumień bezkońcowy piwa dla goscia który to zrobil temu smieciowi !!!
Powinni mu to zrobic dlutem i mlotkiem jeszcze w areszcie!
konto usunięte
2014-01-03, 21:22
Dziwi mnie tylko niekonsekwencja, że takie rzeczy robi się pedofilom, a na przykład wielokrotnym mordercom nie. Ze strachu? Bo pedofil to najczęściej smutny i ciotowaty osobnik, który się nie będzie bronił i nie wyciągnie majchra znienacka? Powinni tak gorszych bandziorów oznaczać, bo jak wyjdą to sąsiedzi przez lata nie wiedzą, kto obok nich mieszka. Ale wg. dziwnego kodeksu moralnego w więzieniach morderca jest spoko...
konto usunięte
2014-01-03, 22:31
@up kolego nie wiem czy wiesz, ale ludzie z zamków sami się oznaczają. Ale o tym cisza, bo bajery się nie sprzedaje.
i believe everything in the Internet.
konto usunięte
2014-01-04, 18:10
Molestowanie? Ma taką orientację seksualną, której praktyki SŁUSZNIE są nielegalne, powinien się zabawiać z lalkami seksualnymi, a morderstwo - zapewne w celu zakamuflowania wcześniejszej zbrodni.