Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
Palikot może mi teczke nosić :)
konto usunięte • 2012-01-20, 12:11

Sam czasem podpalam, ale za legalizacją nie jestem.To co paliłem 12 lat temu, to nie to samo co obecnie wzbogacone chemicznie gówno.
Polecam całą dyskusję , gdzieś na necie może krąży, gość mądrze gada
i sory za trzęsącą łapkę , ciężka noc była.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
werther 2012-01-20, 12:15 3
"i sory za trzęsącą łapkę , ciężka noc była" - to jednak prawda o głodzie narkotykowym...
Zgłoś
Mac1us91 2012-01-20, 12:28 1
Konia walił w nocy i jeszcze mu się ręka trzęsie
Zgłoś
cygann 2012-01-20, 12:34 55
możliwe że są ludzie bez żadnych nałogów nie palący i nie pijący, ale ja takich nie znam, myślę ze 90% polskiego społeczeństwa ma jakiś nałóg w postaci używki, ja nie palę papierosów, alkohol pije bardzo okazyjnie i nie mogę tego pojąć jak zdrowo myślący człowiek może chceć karać mnie więzieniem za to, że palę sobie ziółko po pracy?? to jest mój nałóg i nie chce tego rzucac, wolę to od papierosów czy alkoholou, nie namawiam nikogo do palenia, chce tylko zapalić i nie być przestępcą, a wy i politycy na których głosujecie, chcą abym za to siedział w więzieniu...
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-20, 12:43
Popieram autora dawniej to bylo cos teraz gowno mieszane z roznymi odczynnikami chemicznymi i czlowiek palil i nie chcial sie ujawniac teraz legalizacji chca motto dnia (PALCIE CPAJCIE ALE SIE NIE WYCHYLAJCIE) POzdro!!!
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-20, 12:44
chciałbym miec a trawie 30%thc ale watpie zeby było gdziekolwiek i kto do trawy dosypuje amfetamine? raczej to logiczne ze sie nie opłaca...
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-20, 12:52 2
chemicznie wzbogacana jest od dila.
Zalegalizować sadzić swoje naturalne, nie wychechłane w jakimś shit'cie
Zgłoś
kaiel 2012-01-20, 14:09
zalegalizują obrót a, nie własną uprawę nie i będziesz miał sztuke za 120 zeta
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-20, 14:26 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cygann 2012-01-20, 14:29 1
legalny obrót marihuany w naszym zacofanym społeczeństwie jest nie realny i nie możliwy, może za lata świetlne... Wystarczyłobymi dopuszczenie uprawy 3 roślin, oraz posiadanie do grama na własny użytek. Dilerzy zarobily by mniej pieniędzy a przy tym młodzież dalej miała by utrudniony dostęp do tej używki.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-20, 14:31 4
a czy teraz ma utrudniony dostęp? przecież wszędzie dostaniesz palenie nawet jakbyś miał 14 lat
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-20, 14:36
nie pale nie pije nie ćpie jedyny mój nałóg to bf 3
Zgłoś
~tip.top 2012-01-20, 14:38 6
rockface123 napisał/a:

jedyny mój nałóg to bf 3

Gorsze to chyba od picia, palenia i ćpienia
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-20, 15:04 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-20, 16:07
bardziej niebezpieczny jest alkohol. ile osób ginie z tego powodu na drodze, ile jest bójek/awantur które się kończą tragicznie, a byle dziecko może pójść do zaprzyjaźnionego sklepu i kupić. I za picie nic mu nie grozi...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem