Galeria bezcennych min i kontekstów makabreski i absurdu - albo królik c🤬j wie do czego podobny, albo dzieciak, albo marchewa nie tam gdzie trzeba:
1)
2)
3)
4)
5)
// Nostry: Resztę podpinam do 1 komentarza
Czemu czasem nie widzę ani filmów ani zdjęć ? tak jak tutaj ?
tylko tekst "Galeria bezcennych min i kontekstów makabreski i absurdu - albo królik c🤬j wie do czego podobny, albo dzieciak, albo marchewa nie tam gdzie trzeba" ?
//Nostry: ciąg dalszy
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)
21)
22)
23)
podpis użytkownika
Jak mawia mój ojciec :
" Nie mam nic do czarnych ... ale drogi na wsiach bym asfaltem wyłożył "
Na 10 zdjęciu od końca jest nawet zajączek z zespołem downa.To się nazywa tolerancja
..................
2010-09-16, 15:31
"Do you belive in time travel?"
Piaty Królik z góry, wygląda jak typ z Piły. Dziękuję rodzicom za brak fantazji, takie zdjęcia mogą odmienić życie haha
L................l
2010-09-16, 17:31
Jest tylko jeden prawdziwy królik.
..................
2010-09-16, 17:34
Lord~Fekal, a nie przypadkiem ten?
Jakie te króliki mają wstrętne ryje ;P Nie dziwie się że niektóre dzieci płaczą na zdjęciach ;D
p................o
2010-09-16, 18:05
pan z ostatniego zdjecia chyba popuscil
Harry90 napisał/a:
"Do you belive in time travel?"
Obrazek
Od razu pomyślałem o króliku z Donnie Darko, przede wszystkim, że w tej chwili słucham Soudtracku z tego filmu. Piwo !
Fragment z forum f23, "Ocieracze" Część 23:
Wyruszam na łowy.
Przed chwileczką dzwonił Staszek, że wypróbował swój nowy patent: "na tubę". Jak wiadomo, w centrach handlowych można kupić popcorn w tubie. Więc Staszek krążył po Plazie z nasadzoną na łeb maską zajączka i z wypełnioną popkornem tubą zapraszając wyszminkowane lassunie do wzięcia udziału w wyjątkowym konkursie z atrakcyjnymi wygranymi. Wystarczyło sięgnąć głęboko do tuby, pogrzebać w popkornie i wyciągnąć los. A ponieważ tuba była dosyć sporych rozmiarów, Staszek trzymał ją przed sobą oburącz na wysokości brzucha. I jakaś laska dała się wreszcie namówić na konkurs i zgadnijcie, na co natrafiała ))))))). Więc jak Staszek tylko poczuł zaciskającą się piąstkę natychmiast ściskał rękami tubę żeby laska nie mogła wyciągnąć ręki i wykonał kilka ruchów zmiętą tubą tam i z powrotem po czym z gracją się ulotnił wyjściem ewakuacyjnym...
Ja bym tak nie potrafił.
Del
2010-09-16, 18:43
y................i
2010-09-16, 19:00
Białe króliczki dla białych dzieci, rózowe króliczki dla plastików, to powinny być czarne króliczki dla murzynków.
z................y
2010-09-16, 19:09
Na ostatnim zdjęciu to nie przypadkiem wujcio Fritzl ?