Jeszcze przed premiera piątki na peceta wzięło mnie na wspominki związane z Vice City. Jak dla mnie to najlepsza odsłona GTA, klimat lat 80 jest niesamowity! A Wy jak uważacie, która część jest Waszą ulubioną?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
gryprzykawie,
Ten materiał jest tragiczny. Żadnych ciekawostek, denne komentarze, głosik gimba, losowy gameplay, nudny sposób opowiadania i właściwie, to nie wiadomo po co skleiłeś ten filmik. GTA w pigułce jest o wiele lepiej robione.
Przyjmij te słowa krytyki, a może następny filmik będzie do czegoś podobny i wzbudzi większe zainteresowanie widzów, bo jak na razie, to dno i trzy metry mułu - a szkoda, bo temat Vice City jest naprawdę wdzięczny i masa ludzi się nim jara.
Niemniej, propsy za chęci
Ten materiał jest tragiczny. Żadnych ciekawostek, denne komentarze, głosik gimba, losowy gameplay, nudny sposób opowiadania i właściwie, to nie wiadomo po co skleiłeś ten filmik. GTA w pigułce jest o wiele lepiej robione.
Przyjmij te słowa krytyki, a może następny filmik będzie do czegoś podobny i wzbudzi większe zainteresowanie widzów, bo jak na razie, to dno i trzy metry mułu - a szkoda, bo temat Vice City jest naprawdę wdzięczny i masa ludzi się nim jara.
postawię piwko ale raczej z sentymentu do Vice City
ta gra sprawiała że stawałem się momentami typowym nołlajfem
ta gra sprawiała że stawałem się momentami typowym nołlajfem
staraj się nie czytać tego jak z kartki, tylko więcej luzu w wypowiedzi, bo tak spięty jakby to gadasz żeby błędu nie zrobić
XtravaganZa napisał/a:
gryprzykawie,
karimata2121 napisał/a:
staraj się nie czytać tego jak z kartki, tylko więcej luzu w wypowiedzi, bo tak spięty jakby to gadasz żeby błędu nie zrobić
Dzięki za konstruktywną krytykę! Taką zawsze przyjmuje na klatę i wiem na co zwrócić uwagę w przyszłości. A nie myli się ten, który nic nie robi.
Akurat przechodzę po kolei każde GTA i dosłownie wczoraj przeszedłem VC (ściąga się już SA) i szczerze powiedziawszy w tej części muzyka jest najlepsza a tak poza tym wolałem GTA III. Pełno bugów, misje proste i porozwalane bez ładu, w ch*j bugów no i mix seriali i filmów w jednej grze.
A pamiętacie Battlefielda 3? ...
GTA SA wg mnie było zdecydowanie lepsze niż VC.
GTA SA wg mnie było zdecydowanie lepsze niż VC.
Swego czasu (w 2003) przeszedłem całą na PS2, cała fabuła, wszystkie paczki znalezione na mieście, misje poboczne, nieruchomości itp. Olałem tylko misje taksówkowe. Później powtórka z rozrywki GTA:VCS na PSP w 2007. Dla mnie GTA:VC stoi wyżej od GTA:SA. W inne GTA nie grałem, to się nie wypowiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie