Jeszcze przed premiera piątki na peceta wzięło mnie na wspominki związane z Vice City. Jak dla mnie to najlepsza odsłona GTA, klimat lat 80 jest niesamowity! A Wy jak uważacie, która część jest Waszą ulubioną?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
ozarimielin napisał/a:
pamiętacie? a co to było 50 lat temu?
Zaledwie 12!
Ale mam ochotę jebnąć jakiegoś spojlera odnośnie 5 części... ale nie będę wredny, miejcie pecetowcy trochę radochy - tak jak i ja miałem... daaawno temu
Każda część GTA jest dobra, każda ma swój niepowtarzalny klimat i nim ocieka.
wskyellow napisał/a:
Ktoś gościa w ogóle ogląda?
Strasznie sztucznie mówi
Gorzej niż Ivona.
Czemu mowi "som"?
Swoja droga zagrac w tak stara gre to jak przespac sie po latach ze swoja ex. Mimo ze vice city bylo genialne i jest najlepsze to mozna to tylko wspominac ale nie mozna juz w to grac.
Swoja droga zagrac w tak stara gre to jak przespac sie po latach ze swoja ex. Mimo ze vice city bylo genialne i jest najlepsze to mozna to tylko wspominac ale nie mozna juz w to grac.
CichaWoda napisał/a:
Czemu mowi "som"?
Staram się to wyplewić. Celna uwaga. "Som" to rzeczy do poprawy.
Najlepsza gra jaka kiedykolwiek wyszła. Niepowtarzalny klimat.
Fajnie by było jakby odświeżyli Vice City, polepszyli grafike, dorzucili jakieś dodatkowe miasto, dodatkowe misje, pare wozów itp.
Fajnie by było jakby odświeżyli Vice City, polepszyli grafike, dorzucili jakieś dodatkowe miasto, dodatkowe misje, pare wozów itp.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie