po tytule myślałem że to będzie o gościu co lubi walić konia , hmm jestem zawiedziony
potem się dziwi że pali 20 litrów...
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

to teraz baby na sadisticu sobie poużywają, bo jakiego grzyba spleśniałego to wrzuciłeś ? Można ewentualnie podciągnąć, że ten koleś to niemka.
do mechanika jechal. "panie, reklamacje skladam na ten gaz, w ogole mocy ni ma!"
Przegląd za flaszkę załatwił, ręczny zaciągnięty, a prawe koło się obraca.

Co tu jest śmiesznego Dziadek wymieniał tarcze hamulcową , nowa jest za duża /zakleszczyła mu się znacie lepszy sposób żeby ją wcisnąć?? co drugi mechanik kazał by mu tak zrobić , w domowych warunkach zeby nie płacic trzeba inprowizować
@osama nie p🤬l że tak taniej wyjdzie bo po takiej przejazdce to opona do wymiany, bo inaczej to bedzie stukac (krzywa) i koncowki wybije..

ja p🤬le on nie czuje że coś jest nie tak? przypomina mi tego dziadka co parkując do garażu zrobił drugą bramę wjazdową

Mógł mu się zapiec hamulec i zacisk na tarczy dostał mocy. Miałem taki przypadek , ale przy jeździe 80km/h się zacisną, to autem obracało jak na lodzie.