👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A co on za dystans do siebie pokazał grając zleconą mu rolę?
"Bąbelek do bąbelka,to przyjemność wielka" -najlepsza złota myśl jaką słyszałem.

Dystans w tym sensie, że on, jako znany i uznany spec i pasjonat win, przedstawia siebie jako pijaka i o winach i ich spożywaniu mówi w sposób bardzo przewrotny
myślę, że w tym sensie "dystans"

zobaczmy jego, jak gra pijanego, a potem np Kubę Wesołowskiego czy innego np. tego Mikołaja z Pierwszej Miłości. A teraz Kondrata. I pojmiecie, czym jest kunszt aktorski

Nie nabija kasy korporacjom, nabija siano sobie, bo tym handluje i chce byc kojarzony ;p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie