📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49

Licznik na 140km/h w momencie uderzenia. Wjechał jeden wyjechała druzyna piłkarska
Ostatnie co zapamięta to 140
Aaa nieeee, nie zapamięta nic bo nie żyje;)

Aaa nieeee, nie zapamięta nic bo nie żyje;)

nigdy nie jeździłem motorem. ktoś wyjaśni dlaczego nie mógł skręcić? widać, że próbował ale motor "stawiał opór". z moich obserwacji wynika, że to bardzo częsta przyczyna wypadków na moto. ktoś coś?
plastic napisał/a:
nigdy nie jeździłem motorem. ktoś wyjaśni dlaczego nie mógł skręcić? widać, że próbował ale motor "stawiał opór". z moich obserwacji wynika, że to bardzo częsta przyczyna wypadków na moto. ktoś coś?
A nie może być tak, że ten wyprzedzany właśnie pojazd postanowił się pościgać i przyspieszył? (no nie pojazd a kierowca). Jak to inaczej wytłumaczyć?
plastic napisał/a:
Dokładnie z tego samego powodu, z którego auto nie skręca, jak straci przyczepność.
Podstawowy błąd to taki, że zaczął hamować. Powinien się złożyć i ominąć z prawej. Brak praktyki. Hamuje się wtedy, gdy jest choć cień szansy że wyhamujesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie