📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Raz kierowałem takim lambo, lekko gazu dasz i dupa ucieka w drugą stronę , ktoś jak nie ma doświadczenia to tak się właśnie kończy. Żartowałem
potem się obudziłem i zesrałem

Komu w Vice City przez fizykę nie zdarzyło się rozpieprzenie takiej fury?

Wystarczy kupić dobrą kierownicę i jakąś grę symulacyjną (nie mylić z need for speed, gran turismo czy jakąś forza) i przejechać się autem o mocy ponad 500 koni i dojechanie do mety bez przeciwników okazuje się nie takie łatwe choć na co dzień jeździsz autem do pracy.
Widzę te wszystkie Lamba i Ferrari to rzygac mi się chce. Ani to ładne, ani wygodne. Przereklamowany Szajs robiący hałas
JanJankowski napisał/a:
Widzę te wszystkie Lamba i Ferrari to rzygac mi się chce. Ani to ładne, ani wygodne. Przereklamowany Szajs robiący hałas
tak januszku, wszyscy dobrze cię rozumiemy!
Ech, ci ekscentryczni chińscy multimiliarderzy są już tak bogaci, że dla beki robią sobie od niedawna takie pranki. Ping z filmiku dzwoni do swojego lokaja: "Pong, wypożycz mi, proszę, jakąś tańszą furę, może być żółte Lambo". Pong podstawia jeździdło, Ping wsiada, za nim jedzie jego lokaj i filmuje. Wtem, niby przypadkiem, bogacz wykonuje manewr wkomponowujący auto w barierki, wysiada i dzwoni (dla niepoznaki, niby że cały osrany do bogatego ojczulka) do jadącego za nim Ponga i mówi: "znajdź mi teraz jakiś jajcarski portal w którymś z byłych demoludów i wrzuć to tam", po czym siada wieczorem w sali kinowej swojej wywalonej w kosmos willi, wchodzi na Sadola i sącząc leniwie Domaine Leroy Musigny Grand Cru, Cote de Nuits myśli co by tu odje*bać na następny dzień, żeby życie nie ciągnęło się jak okres ruskiej ku*wie latem.
Bracia lodziarze ją jajcarzami. Mejbach był dla beki, różowe garnitury i złote łańcuchy nie są im obce. To tylko wygłupy.
Tak naprawdę są porządnymi ludźmi, żyją rodzinnie i pomagają lokalnej społeczności. Każdy otrzyma pomóc. Brat z bratem trzymają się razem, nie kłócą się. Odwrotnie, niż typowi Polacy.
Tak naprawdę są porządnymi ludźmi, żyją rodzinnie i pomagają lokalnej społeczności. Każdy otrzyma pomóc. Brat z bratem trzymają się razem, nie kłócą się. Odwrotnie, niż typowi Polacy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie