👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raz kierowałem takim lambo, lekko gazu dasz i dupa ucieka w drugą stronę , ktoś jak nie ma doświadczenia to tak się właśnie kończy. Żartowałem
potem się obudziłem i zesrałem

Komu w Vice City przez fizykę nie zdarzyło się rozpieprzenie takiej fury?

Wystarczy kupić dobrą kierownicę i jakąś grę symulacyjną (nie mylić z need for speed, gran turismo czy jakąś forza) i przejechać się autem o mocy ponad 500 koni i dojechanie do mety bez przeciwników okazuje się nie takie łatwe choć na co dzień jeździsz autem do pracy.
Widzę te wszystkie Lamba i Ferrari to rzygac mi się chce. Ani to ładne, ani wygodne. Przereklamowany Szajs robiący hałas
JanJankowski napisał/a:
Widzę te wszystkie Lamba i Ferrari to rzygac mi się chce. Ani to ładne, ani wygodne. Przereklamowany Szajs robiący hałas
tak januszku, wszyscy dobrze cię rozumiemy!
To tylko proteza k🤬sa.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Ech, ci ekscentryczni chińscy multimiliarderzy są już tak bogaci, że dla beki robią sobie od niedawna takie pranki. Ping z filmiku dzwoni do swojego lokaja: "Pong, wypożycz mi, proszę, jakąś tańszą furę, może być żółte Lambo". Pong podstawia jeździdło, Ping wsiada, za nim jedzie jego lokaj i filmuje. Wtem, niby przypadkiem, bogacz wykonuje manewr wkomponowujący auto w barierki, wysiada i dzwoni (dla niepoznaki, niby że cały osrany do bogatego ojczulka) do jadącego za nim Ponga i mówi: "znajdź mi teraz jakiś jajcarski portal w którymś z byłych demoludów i wrzuć to tam", po czym siada wieczorem w sali kinowej swojej wywalonej w kosmos willi, wchodzi na Sadola i sącząc leniwie Domaine Leroy Musigny Grand Cru, Cote de Nuits myśli co by tu odje*bać na następny dzień, żeby życie nie ciągnęło się jak okres ruskiej ku*wie latem.
Bracia lodziarze ją jajcarzami. Mejbach był dla beki, różowe garnitury i złote łańcuchy nie są im obce. To tylko wygłupy.
Tak naprawdę są porządnymi ludźmi, żyją rodzinnie i pomagają lokalnej społeczności. Każdy otrzyma pomóc. Brat z bratem trzymają się razem, nie kłócą się. Odwrotnie, niż typowi Polacy.
Tak naprawdę są porządnymi ludźmi, żyją rodzinnie i pomagają lokalnej społeczności. Każdy otrzyma pomóc. Brat z bratem trzymają się razem, nie kłócą się. Odwrotnie, niż typowi Polacy.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie