Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sytuacja sama się po latach klaruje , a elektryki wcale nie są ekologiczne tylko bardziej niszczą środowisko.
Co ty nie powiesz ze poszło do przodu? Poszło by jeszcze dalej i samochody mogły by być dużo szybsze Wrc, F1 , gdyby nie durne przepisy o konieczności zaadoptowania technologii Hybrydowej . Ale po mału przepisy są luzowane, Wrc już nie długo bo środowisko się zbuntowało.
Sytuacja sama się po latach klaruje , a elektryki wcale nie są ekologiczne tylko bardziej niszczą środowisko.
Właśnie dzięki technologii hybrydowej kręcą lepsze czasy. Zobacz na WRC 300hp spalinowe+200 elektryczne, a co do WEC to na plus wychodzi ekonomia czyli mniejsze spalanie więc mniej pitstopów. Jak może coś niszczyć bardziej środowisko co nie emituje spalin?
Kierowca zmienia cały samochód...
Każdy powinien mieć po kilka samochodów elektrycznych na zmianę, problem rozwiązany.
Technologia Hynrydowa to jeszcze nie elektryki pamiętaj o tym. To takie tylko trochę elektryki. A skoro Pit stop to jak wygląda w Formule E ?
Kierowca zmienia cały samochód...
Każdy powinien mieć po kilka samochodów elektrycznych na zmianę, problem rozwiązany.
Tak jak w formule 1 która jedzie cały wyścig bez tankowania..Są hybrydy PHEV gdzie miesiąc możesz jeździć bez zapalania silnika lądując z gniazdka
Tak jak w formule 1 która jedzie cały wyścig bez tankowania..Są hybrydy PHEV gdzie miesiąc możesz jeździć bez zapalania silnika lądując z gniazdka
Ale ja mam ciężką nogę u mnie na odwrót- silnik spalinowy by się cały czas włączał i tak bym używał na maxa ,tryb sport jak zawsze.
elektryki nie mają biegów cymbale.
niektóre mają, w większości jest jednobiegowa skrzynia automatyczna, ale są takie co mają 2 biegi.
Z niczego się nie wycofają Ty naprawdę myślisz że oni dokładnie nie przeanalizowali wszystkich za i przeciw pomysłu elektryfikacji samochodów ?
Oczywiście, że przeanalizowali. Tak jak z świetlówkami. Zatrują pół świata tym syfem, zniszczą przemysł samochodowy w Europie, ale przynajmniej dadzą zarobić Chinczykom.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie