Trochę się gościu obsrał na koniec. Ktoś wie jak to jest z tym zasłanianiem fotoradaru?
niech rodziny strażników miejskich zdechną na raka ich synowie i córki mają choroby wrodzone nieuleczalne i niech ich każdy jebie na każdy możliwy sposób w życiu.
no co trzeba było się bardziej postarać w życiu zasyfiałe miejskie sk🤬iele z czapkami w szachownicę.c🤬j wam w d...
ps.straż miejska nigdy nie wlepiła mi za nic mandatu,za nic nie ukarała,nie miałem nigdy przyjemności nawet z nimi rozmawiać.
ale widziałem masę filmów i na każdym zachowują się jak c🤬je dlatego niech zdychają...
no co trzeba było się bardziej postarać w życiu zasyfiałe miejskie sk🤬iele z czapkami w szachownicę.c🤬j wam w d...
ps.straż miejska nigdy nie wlepiła mi za nic mandatu,za nic nie ukarała,nie miałem nigdy przyjemności nawet z nimi rozmawiać.
ale widziałem masę filmów i na każdym zachowują się jak c🤬je dlatego niech zdychają...

czy ma rację czy nie, kamerzysta mnie jakoś strasznie wk🤬ia xD
Brzeziny - moje miasto

podpis użytkownika
Publikowany post zawiera elementy czarnego humoru i nie wyraża poglądów autora

Można zasłaniać fotoradar. Możesz nawet zaparkować przed nim samochód (o ile zakazu nie ma).
ująć to on może co najwyżej k🤬sa w swoje usta a od porządnego obywatela może dostać nie dowód a po ryju