Ten film jest prywatny...
podpis użytkownika
Publikowany post zawiera elementy czarnego humoru i nie wyraża poglądów autora
...sralis mazgalis nikogo pan nie ujął ...
I will wear you like a condom.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
straz miejska to banda połgłowkow ktora nie dostała sie do policji wiedz nie ma sie co dziwic na ich zachowanie jak i poszanowanie dla obywateli
podpis użytkownika
opis..................
chcieli przykozaczyc a tu straznik przygotowany masz ci los hehehe
podpis użytkownika
Tempus fugit aeternitas manet.
Jak się to zakończyło?
Prawdę mówiąc, to Strażnik gówno w tym wypadku może im zrobić, a ująć to sobie może co najwyżej własnego c🤬ja w dłoń. Z tym, że jeśli się takie akcje z nimi przeprowadza, to trzeba być przygotowanym jak Pan Emil, który na spokojnie ich zlewa, bo jest oczytany w prawie. Ci natomiast pod koniec filmiku spanikowali (niesłusznie) i sp🤬alają, bo Strażnik chce ich "ująć"

Prawdę mówiąc, to Strażnik gówno w tym wypadku może im zrobić, a ująć to sobie może co najwyżej własnego c🤬ja w dłoń. Z tym, że jeśli się takie akcje z nimi przeprowadza, to trzeba być przygotowanym jak Pan Emil, który na spokojnie ich zlewa, bo jest oczytany w prawie. Ci natomiast pod koniec filmiku spanikowali (niesłusznie) i sp🤬alają, bo Strażnik chce ich "ująć"

Ja rozumiem nagonkę na SM bo to banda zasranych nierobów, ale najbardziej mnie wk🤬iają pseudo strażnicy texasu, co się naoglądali pana Emila, i myślą, że skończyli prawo na harvardzie. Banda pajaców, którzy w dupie byli i gówno widzieli.

Ale się obsrał pod koniec
Myślał że jest kozak? Dobrze tak j🤬emu gnojkowi.

Myślał że jest kozak? Dobrze tak j🤬emu gnojkowi.
tongpo napisał/a:
i wiedz nie ma sie co dziwic na ich zachowanie

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl

Może go wsadzą na 10 lat za składanie fałszywych zeznań bo miał dowód a skłamał. Do więźnia z nim!