Drodzy Sadole wiem jak bardzo nienawidzicie TVN lecz natrafiłem na ciekawe info w sprawie tego oto filmiku :
sadol.pl/wymuszenie-pierwszenstwa-vt244101.htm?highlight=bmw+wymuszenie
Mianowicie Policja ma zamiar mu dobrać mu się do dupy.
Swoją drogą i tak pewnie c🤬ja mu zrobią
[ Komentarz dodany przez: RutQ: 2013-11-30, 04:01 ]
Uprasza się o pobieranie filmów z zewnętrznych stron i wrzucanie ich na serwer portalu sadistic.pl
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Molp
2013-11-30, 1:11
konto usunięte
2013-11-30, 2:48
konto usunięte
2013-11-30, 6:00
co za roznica: matol[02:15] a urzednik panstowy[02:20]? i tak bezmozg
konto usunięte
2013-11-30, 7:34
Burak z BMW mysli ze mu wszystko wolno.. to sie pomylil
zaparkował na miejscu dla niepełnosprawnych bo jest niepełnosprawny umysłowo przecież
konto usunięte
2013-11-30, 11:44
Jak ktoś będzie widział dajcie znać.
Swoja drogą myślę, że kierowca sam śledzi komentarze na Sadist. Mógłbym przemówić teraz też
konto usunięte
2013-11-30, 11:47
jeszcze są matoły które po facebookach się chwalą jak bardzo lubią marihuanę, a widać ich tam z imienia, nazwiska, mordy i wielu innych danych. Dziwię się, że w tę część internetu jeszcze narkotykowi nie wchodzą. Oj postrali by się ci wszyscy pro elo ćpuny.
konto usunięte
2013-11-30, 11:52
Typowe buraki z BMW, ale w końcu to skrót od:
Bolid Młodego Wieśniaka
Brak Mózgu Właściciela
konto usunięte
2013-11-30, 12:10
Bardzo dobrze, niech im dowala!! ale tak to jest cale zycie sie jezdzi skoda favorit, a pozniej uda sie jakim cudem kupic BMW i wielkie kozaki sie z nich robia... i tak wlasnie robi sie scenariusz kierowcy/wlasciciela BMW... szkoda slow na takie buractwo...