Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
żmij 2025-03-28, 13:45
Kicztobundy napisał/a:

wskaż mi miejsce w którym napisałem że to robisz ?

Poruszasz ten temat w odpowiedzi na mój post. Wygląda jak sugestia.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Kicztobundy 2025-03-28, 13:51
@Shaolin_Majster: 😃 dobry fikuś jesteś 🤣 fikołki myślowe i akrobacje 👌 nie lubisz Ż🤬dów a wasz rezydent prezydent to ż🤬d zresztą u nas w Polsce jest podobnie😏. W sumie to doszedłem do wniosku że się z tobą zgadzam😆 do tego uważam że adi powinien dostać pośmiertna naganę bo nie wyj🤬 tego tałatajstwa w całości.
Zgłoś
Alternatyw 2025-03-28, 13:55
Ruskie trole...uraińcy też na zlecenie rudkich różne rzeczy odwalają...ale w imieniu i interesie ruskiego narodu i osobistym...NIE Ukraińskim.
Zgłoś
Kicztobundy 2025-03-28, 13:55 1
@żmij: racja mogłeś to tak odebrać. Ale to nie była sugestia co do twojej persony a do ogólnej sytuacji w Polsce.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-28, 13:56 1
Kicztobundy napisał/a:

@: 😃 dobry fikuś jesteś 🤣 fikołki myślowe i akrobacje 👌 nie lubisz Ż🤬dów a wasz rezydent prezydent to ż🤬d zresztą u nas w Polsce jest podobnie😏. W sumie to doszedłem do wniosku że się z tobą zgadzam😆 do tego uważam że adi powinien dostać pośmiertna naganę bo nie wyj🤬 tego tałatajstwa w całości.

I tu się zgadzam. Aczkolwiek "u Was" to jest w Izraelu. Jeszcze ... 😉 Nie wyj🤬 bo mu czerwoni przeszkodzili, to co miał zrobić... A poza tym, gdyby nie przeszkodzili, to teraz nie miałbyś pamiątkowej Tory po dziadku i roszczeń do kamienicy w Łodzi.😋
Zgłoś
Kicztobundy 2025-03-28, 14:18 1
@Shaolin_Majster: dzięki że mi przypomniałeś o naszej kamienicy w Łodzi ☺️ poczekaj tylko zdejmę tefilin z ręki i już jadę na rynek dać zlecenie jakiemuś ukraińcowi żeby rzucił tam niedopałek szluga 😅
Zgłoś
shoe5maker 2025-03-28, 14:31
anubis90 napisał/a:

Bardzo dobrze, że takie filmy trafiają do Internetu.
Niech ludzie zobaczą, jak banderowcy są niewdzięczni za pomoc.

Czyli innych oceniasz po czynach jednego debila. Spoko. Żeby to był prezydent z wysokim poparciem to tak.
Zgłoś
desade 2025-03-28, 15:01 2
Ale bym tej k🤬ie kopa w ryja zaj🤬. Nie dlatego, że p🤬li głupoty o domniemanym naciąganiu polski na kase ale tak po prostu za wygląd i ten język podludzi. Nic dziwnego, że nasi przodkowie się mordowali jak oni budzą w nas taki wstręt. Jak pedały z aids.
Zgłoś
elim 2025-03-28, 15:12 2
Fejk, nie fejk, prowokacja, nie prowokacja, najlepiej niech służby tę panią sprawdzą i jeśli faktycznie oszukuje to wylot z Polski, oczywiście po zwrocie wyłudzonej kasy.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-28, 15:13 2
Kicztobundy napisał/a:

@: dzięki że mi przypomniałeś o naszej kamienicy w Łodzi ☺️ poczekaj tylko zdejmę tefilin z ręki i już jadę na rynek dać zlecenie jakiemuś ukraińcowi żeby rzucił tam niedopałek szluga 😅

I szacuneczek. I z kulturką, i z jajem. Bo jak tak patrzę jak sobie rodacy do gardeł skaczą, to aż żal. Miłego i pozdro. 👋🏻😋
Zgłoś
staachujones 2025-03-28, 15:18
śmiem twierdzić, że ruskie płacą za kręcenie takich marnych prowokacji, to nie pierwszy filmik tego typu, ale też nie zdziwiłbym się gdyby ukrainska ku*** robiła to sama z siebie.
tak jak płacą ruskim trollom za pisanie komentarzy w polskim internecie, choć trzeba przyznać, że już mniej tego się widuje, chyba kasa się kończy lub nie osiągnęli żadnych korzyści w ten sposób. największy zalew ruskich trolli był widoczny w 2014/15 i 2022/23
Zgłoś
StaryMlody 2025-03-28, 15:21 1
A niech k🤬ie ruski udupi poprzez gw🤬t kolejne 800plus
Zgłoś
Hades2613 2025-03-28, 16:05
Ale ładna suka, trzeba przyznać
Zgłoś
wojasasiok 2025-03-28, 16:07
Niech te pieniądze przeznaczy na naprawę tego zeza!
Zgłoś
Ziebaj 2025-03-28, 16:22
DarcoPenetratore napisał/a:

No i ruską k🤬a się odezwała...

Mykola uwal się na p🤬de i pilnuj swojej krainy u, bo niewiele jej tam zostało ruscy i jankesi was rozbiorą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie