Cytat:
Kierujący Kawasaki 40 letni mieszkaniec gminy Dobrzyń nad Wisłą i pasażerka jednośladu trafili do szpitala. Kobieta doznała poważnych obrażeń. Policja ustaliła, że oboje kierujący byli trzeźwi
Sorry Winnetou, ale tu ewidentnie kierowca samochodu zj🤬. Nawet z tej perspektywy widać było, że było ich widać.
Ten na czerwonym p🤬docyklu będzie wracać do domu tak ostrożnie jak nigdy wcześniej
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Jakby kierowca renówki przycisnał to pewnie by zdążył . no ale tam nie ma czym przycisnąć . rzadkie przypadki że moc jednak pomaga .
Konto usunięte
2023-06-09, 18:14
No to kierownik puszki narobił sobie bigosu, jeśli pasażerka ma uraz kręgosłupa, to będzie wysokie odszkodowanie a nawet dożywotnia renta z konta sprawcy. Niestety znam taki przypadek.
Paszczaku napisał/a:
Jakby kierowca renówki przycisnał to pewnie by zdążył . no ale tam nie ma czym przycisnąć . rzadkie przypadki że moc jednak pomaga .
Jak masz czym, to przyciśnij na takim zakręcie. Tylko koniecznie to dla nas nagraj
motylekwbrzuchu napisał/a:
Ten na czerwonym p🤬docyklu będzie wracać do domu tak ostrożnie jak nigdy wcześniej
Najlepiej po chodniku albo ścieżce rowerowej
To fajny przykład tego jakim z🤬bem trzeba być, żeby jeździć na motorze. Nie mają znaczenia umiejętności i sprzęt. Polacy nie potrafią jeździć niczym, notorycznie wymuszają pierwszeństwo i tylko auto daje radę nas chronić. Moją koleżankę zabił kierowca, który wjechał na skrzyżowanie na czerwonym - jechała wolno ok35-40 km/h wg. policji. Niestety upadła tak niefortunnie, że złamała kręgosłup i jedno z uszkodzeń odcięło dopływ krwi do mózgu. U nas po prostu nie ma warunków na jazdę maszynami, które w żaden sposób nas nie chronią, bo to, że jakiś c🤬j wyjedzie prosto pod koła to tylko kwestia czasu. Ja niemal codziennie mam akcję, że jadę rondem autem i jakaś p🤬da wp🤬la mi się pod koła nawet nie skręcając tego zj🤬ego ryja, żeby sprawdzić czy coś jedzie tym rondem. To samo piesi, wp🤬lą się pod ciężarówkę - bo mają pierwszeństwo. C🤬j, że zginą, ale mają pierwszeństwo. Ktoś kto wyjeżdża na polskie ulice na motorze jest po prostu sp🤬olony bo ufa, że inny Polak go nie zabije, a chyba w gorszym miejscu zaufania umieścić się nie da.
Arashi91 napisał/a:
To fajny przykład tego jakim z🤬bem trzeba być, żeby jeździć na motorze. Nie mają znaczenia umiejętności i sprzęt. Polacy nie potrafią jeździć niczym, notorycznie wymuszają pierwszeństwo i tylko auto daje radę nas chronić. Moją koleżankę zabił kierowca, który wjechał na skrzyżowanie na czerwonym - jechała wolno ok35-40 km/h wg. policji. Niestety upadła tak niefortunnie, że złamała kręgosłup i jedno z uszkodzeń odcięło dopływ krwi do mózgu. U nas po prostu nie ma warunków na jazdę maszynami, które w żaden sposób nas nie chronią, bo to, że jakiś c🤬j wyjedzie prosto pod koła to tylko kwestia czasu. Ja niemal codziennie mam akcję, że jadę rondem autem i jakaś p🤬da wp🤬la mi się pod koła nawet nie skręcając tego zj🤬ego ryja, żeby sprawdzić czy coś jedzie tym rondem. To samo piesi, wp🤬lą się pod ciężarówkę - bo mają pierwszeństwo. C🤬j, że zginą, ale mają pierwszeństwo. Ktoś kto wyjeżdża na polskie ulice na motorze jest po prostu sp🤬olony bo ufa, że inny Polak go nie zabije, a chyba w gorszym miejscu zaufania umieścić się nie da.
Ale się zesrałaś. Z domu od rodziców nie wychodź nawet po bułki do piekarni
Ja czekam na filmy z widlarzami, na pasach ni h🤬ja ,nawet nie hamują przed przejściem.
Najważniejsze, że nic się nie stało kierowcy Renault .
Dobrze tym k🤬om na motorku zap🤬lają że nic nie zdążysz zrobić
Te jednośladowe gówna powinny mieć zakaz poruszania się po publicznych drogach
Paszczaku napisał/a:
Prościej było ustąpić pierwszeństwa.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Sadek90 napisał/a:
Jak masz czym, to przyciśnij na takim zakręcie. Tylko koniecznie to dla nas nagraj
Masz szczęście, że zapomniałem co chciałem napisać.
Chlorokauczuk i piwo zrobiło robotę.